Éééérdekes..mondom megyek meghatom egy kicsit a DT-t a közelben, erre kimegyek nincsen benne benzin, misztikus módon eltűnt... Kérdzetme, hogy enm-e vettek ki belőle..muterom nem hiszem..faterom meg azt mondta, hogy nem. De mikor letettem még majdnem félig volt... Benzin enm volt alatta, szal nem csöpögött sehol... természet feletti dolgok történnek itt....így csak 1-2 karikát tudtam menni..
csak egy dolog amit megtanultam egy hét alatt: nyelvtudás nélkül meghaltok, vagy geccsolhattok mint a lengyelek pisi-kakiért, de ha 3000 felett akartok keresni a nyelvet vágni kell alulról-felülről, kivülről-belülről és akkor bárhol megálljátok a helyeteket bármilyen végzettséggel
szerintem.
szia,
sok sikert kívánok én is! majd azért írjad a fejleményeket én egyetem után tervezem kimenni, jó lenne egy kis pénzt gyűjteni:D csak nemtom mennyire tudnék munkát kapni...
biztos van kellemetlenebb oldala is a kintlétnek, én a kellemesebb része miatt irigyellek ill. hogy ilyen nagy elhatározást hoztál, biztosan jobb lesz mint itt ami van/lesz
nem vittem és ez a legfájóbb pont most nekem
mivel szigetország, állítólag fél év karanténba kell lennie hiába minden rendben van vele. meghát még nem egyedül vagyunk egy lakásba hanem 6-an szóval nem hiszem hogy örültek volna neki a többiek
de nem baj, meg kell tanulni elengedni a dolgokat, mert különben belegebetsz ha rágódsz rajta. Tudom hogy jól vannak, ez a lényeg.
szerintem.
sok sikert kívánok én is! majd azért írjad a fejleményeket én egyetem után tervezem kimenni, jó lenne egy kis pénzt gyűjteni:D csak nemtom mennyire tudnék munkát kapni...
mivel szigetország, állítólag fél év karanténba kell lennie hiába minden rendben van vele. meghát még nem egyedül vagyunk egy lakásba hanem 6-an szóval nem hiszem hogy örültek volna neki a többiek
de nem baj, meg kell tanulni elengedni a dolgokat, mert különben belegebetsz ha rágódsz rajta. Tudom hogy jól vannak, ez a lényeg.
Több infó, ízelitő az árakból:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Érdemes megnézni!
Kellemes napot mindenkinek!
A fazeres részt be tudnád nekem szkennelni?Úgyis csak az érdekelne belőle és azért nem csakliznám el tőled az újságot
Balu: 2003 November.