Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

12500Ft bele egy kuplunglamella szett.
Hát akk majd lecserélem az olajat de az baj ha nem lessz jó akk én nem tom becsiszolni:S
olajcsere megoldja a problémát, a koszos olaj összetapasztja a lamellákat, olvastam régen az mx/rx topicban, ha nem segit az olajcsere be kell csiszolni a kuplungkosarat valszeg, vagy csere
Uhh jó volt ez a mai nap , de ahogy hazaértem kidöltem
Am nem tud vaki debrecenbe vakit aki megtudná nézni a kuplungomat? Mert nem emel ki.
áhh..én már kajálok...beszarás miylen fárasztó volt..
úúúbazzzz de elfáradtam, kösz mindenkinek aki részt vett eme felejthetetlen csapatásba képek hamarosan ha ettem meg szusszantam kicsit
hoppá kicsit elaludtam de már indulok is, bejött a szépidő gooooooooooo
Másnap van!
Dél körül én is ott vagyok tankin!
okés, én is öltüzük mingyá
Gondoltam kicsit kutakodom hátha a jobb oldalam női és esetleg egy punci is nőtt rám valahol jobb oldalon, de az nincsen hiába kerestem.
Na most megyek ki a motohoz, kitolom melegítem, ha jön Roli akkor indulunk..
vicces dolog ez a genetika
hát ez jó.. nekem mindkét oldalon beretválkozni kéne mer tiszta pelyhes vagyok..
Én mondok neked ettől rosszabbat. Az arcom bal oldalán nő a szőr mint állat, jobb oldalán meg semmi. Na ez az igazán szar.
nincs,nincs, csak nekem bírja ki a kútig a benya..
hát nincs meszi
nekem tök 8, akkor is tankolhatsz, ah már odaértünk..nem angy dolog visszamenni a kútig tőletek..
oké, csak nekem is kell tankolni nemtudom akkor tankoljak mikor megjöttetek vag még elötte
én is szőrös vagyok..a lábam tiszta dzsungel...meg oylan ahmar szőrösödök, hogy ebszarás..na hát a gének..
hogy nézne ki ilyen szőrösen .
max akkor tudok beírni, ha felöltöztem és megyek ki a motorhoz, mert utána melegítem, jön Roli és indulunk..de 10:20 körül indulunk 1-2 perc késéssel, pércsen tankolunk..45-re ott leszünk..nyugi
Ennyire nem vagy egoista?