Istenem most ez nagy divat hogy mindenhova nem oda llő dolgokat ragasztanak! PL körmök eszem megáll miket raknak má rájuk! Mondtam a barátnőimnek azon sem lepődnék meg ha elhullott bogarakat lakozznának rá a körmükre! MERT SZÉP!
Még mái napig nem dolgoztam fel! Fel let fügesztve a játék egyből és balett lépésekkel enyhe vékonyhangal való nyögdösésselvaló kísérettel gooo volt haza!
Jah jah mink is csináltuk meg még most is csak mióta elkaptam egy vakonddurást (fagyosat ) a két lábom közzé azóta valahogy vigyázzok! nem lesz györök!
én is imádok/imádnék, csak nincs hó
emlékszem a tankin 10évesen mennyit csúsztunk... semmi csillapítás....fekete szemeteszsák, az volt az igazi... mit nekünk szánkó
Szoktál,szeretel szánkózni? Mert én ennyi évesen égő nem égő marhára szeretek. Nagy szánkózás befejeztével gyakran térek vissza télidején valamilyen ficammal vagy hozzsolással mert hát megy az akrobatika mint állatt!
ilyen felkéréssen csak úgy átfutott a szemem!
bocsika!
Há hogy a viharba ne!
puszifül ALL
- De kényelmes!
- szóval ahányszor meglátok télen egy doboldalban egy vakonddúrást, mindíg összerezzenek és lúdbörös leszek!
Próbálom kerülni őket de, mindenüt ott vannak! és kiver a víz!
akarsz róla beszélni?
gyere heveredj le a kanapéra, meghallgatlak...
sorry, just elképzeltem
jut eszembe... ha megyek haza januárvége-februáreleje.... kólázhatnánk egyet
emlékszem a tankin 10évesen mennyit csúsztunk... semmi csillapítás....fekete szemeteszsák, az volt az igazi... mit nekünk szánkó