Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pusszy! Jó volt veled!
én benne vagyok, mondjuk vmi kis szalonnasütés tankin
innnye he!
ilyen felkéréssen csak úgy átfutott a szemem!
bocsika!

Há hogy a viharba ne!
asszem lassan bezár mikimókatára... leszek legközelebb is valamikor ha nem baj...
puszifül ALL
Köszönöm!
- De kényelmes!
- szóval ahányszor meglátok télen egy doboldalban egy vakonddúrást, mindíg összerezzenek és lúdbörös leszek!

Próbálom kerülni őket de, mindenüt ott vannak! és kiver a víz!
hinnye jézusom, már fél hat.... pffff........
örülj neki hogy csak ragassza és nem örökre szól...
41533 hsz?!?
Istenem most ez nagy divat hogy mindenhova nem oda llő dolgokat ragasztanak! PL körmök eszem megáll miket raknak má rájuk! Mondtam a barátnőimnek azon sem lepődnék meg ha elhullott bogarakat lakozznának rá a körmükre! MERT SZÉP!
lelki trauma szakrendelést megnyitom:
akarsz róla beszélni?
gyere heveredj le a kanapéra, meghallgatlak...
egyszerű pedig... fekete rúzs, meg ragasztható strasszkő... nem nagy dolog
Jáh! Érdekes nem de?
Még mái napig nem dolgoztam fel! Fel let fügesztve a játék egyből és balett lépésekkel enyhe vékonyhangal való nyögdösésselvaló kísérettel gooo volt haza!
melyikre gondolsz?!? fekete-csillogósra?!?
nut cracker
Há milyen annak a nőnek az ajka! DIKK má ecsém cisssz cisszz!

sorry, just elképzeltem
nem baj... én örülök hogy tudok valakivel beszélni a "régiek" közül...

jut eszembe... ha megyek haza januárvége-februáreleje.... kólázhatnánk egyet
Jah jah mink is csináltuk meg még most is csak mióta elkaptam egy vakonddurást (fagyosat ) a két lábom közzé azóta valahogy vigyázzok! nem lesz györök!
én is imádok/imádnék, csak nincs hó
emlékszem a tankin 10évesen mennyit csúsztunk... semmi csillapítás....fekete szemeteszsák, az volt az igazi... mit nekünk szánkó
Kicsit auuutentikusan írok meg hülyeséget de az biztos!
Szoktál,szeretel szánkózni? Mert én ennyi évesen égő nem égő marhára szeretek. Nagy szánkózás befejeztével gyakran térek vissza télidején valamilyen ficammal vagy hozzsolással mert hát megy az akrobatika mint állatt!
miért is sorry?!?