Egy szezont használt 52-es méretű Berik bőrruha,szakadás-csúszásmentesen, nagyon szép állapotban, motorváltás miatt eladó 80eft-ért.
Az ár irányár,valamennyit tudok belőle engedni mivel nekem csak a helyet fogja itthon.
Ha valakit komolyan érdekel a 30/9089573-as számon vagy pedig a balu88@mailbox.hu címen is érdeklődhet.
Roli ha olvasnád majd....10:20-ra legyél itt én akkor elindulok..ha itt vagy ha nem.. vastagon öltözz fel min állat..vizet hozzál magaddal..szerintem ennyi..
hát jah... bazdki amit vettem láncot jó faja, 1x nem állítottam még utánna CZ o ring a láncszett 10volt, 2x használta a srác mert túl rövidek voltak a fokozatok neki, ami igaz is, de terepre elég jó 3. gázra kerék terepen is
Na én meg leszigeteltem egy csatlakozót ami folyton beázott, ráraktam a másik első gumit, a légszűrőt múlthéten csináltam, azóta alig ment. Mostmeg guminyomás nemsokáá..és holnap indulásra kész..csak a benyám nem fogja pércsig kibírni..xD
Az ár irányár,valamennyit tudok belőle engedni mivel nekem csak a helyet fogja itthon.
Ha valakit komolyan érdekel a 30/9089573-as számon vagy pedig a balu88@mailbox.hu címen is érdeklődhet.