Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

énis...de egy önszopást végig nézni már nem bírnék azért..fúúúúj
napiszar . com on edződtem
ha végig bírod nézni férfi létedre akkor felrakhatod..
oksa..
lesz nálam kamera, megy fel spotmorra
leoboázom magam ha defektem lesz..
most ne kapj defektet lehetőleg
Egy szezont használt 52-es méretű Berik bőrruha,szakadás-csúszásmentesen, nagyon szép állapotban, motorváltás miatt eladó 80eft-ért.
Az ár irányár,valamennyit tudok belőle engedni mivel nekem csak a helyet fogja itthon.
Ha valakit komolyan érdekel a 30/9089573-as számon vagy pedig a balu88@mailbox.hu címen is érdeklődhet.
na igen..ha a múltkor faterom nem hoz egy csokiskiflit akkor éhen haltam volna..
meg 1-2 szendvics mert este jövünk csak haza
Roli ha olvasnád majd....10:20-ra legyél itt én akkor elindulok..ha itt vagy ha nem.. vastagon öltözz fel min állat..vizet hozzál magaddal..szerintem ennyi..
jaja, fórumból vettem, srácnak nem volt rá szüksége
azzal nagyon jól jártál:D jó ár
hát jah... bazdki amit vettem láncot jó faja, 1x nem állítottam még utánna CZ o ring a láncszett 10volt, 2x használta a srác mert túl rövidek voltak a fokozatok neki, ami igaz is, de terepre elég jó 3. gázra kerék terepen is
az is igaz, nagy sárba mind1. de legalább ott a tudat hogy ápolva van
oksa.. haveromat enm tom, hogy jön-e...megbezsélem vele még és ha jön akkor majd meglátod ha ottlesz..xD
Rx-es srrác jön akkor?
lejössz 10:45re és annyira lőjük amennyire akarod, aztán elmegyek tankolni és mehetünk is
szerintem terepre tök mind 1 föleg ilyen sáros időbe, 5 km-rt mész és már csak a sár látszik a láncon
na akkor nem viszem át a motort...megyek kicist hamarabb azt belőjük.. oksa?
haveromé az előző tulajnál zsírozva volt....nemcsoda, hogy eladás előtt új lánckerék került fel rá...
itt is tudunk guminyomást van faxa kompresszoorom
múltkor írta vki hogy rézspray-t használ lánc kenésre és hogy jobban is tart mint a többi, ha elfogyik a mostanim ki is fogom próbálni
Na én meg leszigeteltem egy csatlakozót ami folyton beázott, ráraktam a másik első gumit, a légszűrőt múlthéten csináltam, azóta alig ment. Mostmeg guminyomás nemsokáá..és holnap indulásra kész..csak a benyám nem fogja pércsig kibírni..xD
tegyé rá kacsazsírt