Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg van hegesztve a léptető villa? azért az már durván kókány..bármikor eltörhet...
de mit kapott az már, most mesélte h. eltörte a válóba a léptető villát egy esésnél multkor és meg van hegesztve, msot meg hajigálja kifele a 3.at, nem tudott feljönni a bagaméri úton a siratóra...
csóri xt-t sajnálom azért...
kedden jött ő is, de hazament mert hullot szétfele a kormánya, meg a váltója
besárgulunk..xDD mondjad Janinak, hogy hívja az XT-s srácot..legyne már másik kisköbcentis is ne cska én.. amúgy akkor jó sokan leszünk...
+ még janinak 1 sárga drz-s haverja + még 1 sárga drz a drz fórumból
Jani, meg a 2 srága DRZ-s akik a múltkor is voltak? asszem Imi, meg a másik csávót nem tom, hoyg hívták..na meg a kissrác..
nagy drz tali lesz, mert jön megint 1 pár
Biztos amúgy, hátha jön druszám is..
jer csak jer,
gyere gyere, vki biztos mindig lesz a "találkahelyen"
ááá csak pofázni megyek ha megyek, mert lesz egy kis családi rendezvény debibe és megprobálok meglógni kicsit .
gyere, gyere, szoljál Zének hozzon vmi jáccómotort neked is, hátha jut
még lehet én is kinézek... avtóval
gyerekek! ezt a vasárnapot még ki kell használni mert utánna ráfagyunk a motorra!
na jó kapsz még mellé 100 forintot apróban..xDD
értem!
Na léptem melózni,majd még folytatjuk a beszélgetést! Sziasztok!
még egy kis aprót rászórsz, oszt mehet
Cere a DT-mre..naa? Jó üzelt
a tied drága nekem, nem szántam volna rá annyit, de tetszik a másik meg, hogy nem szántam még rá kellően magam hogy eladjam az ezredest rágódok már rajta hetek óta nemtom mitévő legyek..
ha gondolod.... itt áll a garázsban
mondjuk hobbi szinten nekem nem számít annyit ez a 20 kiló, inkább megbízható legyen mint erős én úgy vagyok vele...
nekem 145 a száraz súly forgalmi szerint, szóval inkább E-t vegyél, az vagy 120 kiló
Gabinak si majdnem annyi a DRZ
149 plusz a testem