Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csinálnom kell szegesgumit ha ilyen marad az idő
Ja, jó lenne, ha engem böszörménybe vennének fel, csak nem tudom hogy pályán megyünk vagy a főúton. kb. 15 perc volt mire hazaértem a 3 percre lévő buszmegállóból sztem még oldal sztenderel is állóhelybe felbukna a motor
aha, érdekes lesz ha ráfagy az ónos eső az útra, délre se érünk oda
Holnap jössz miskolcra?
ilyen időbe még a pincébe sincs kedvem lemenni pedig ma menni akartam 1 kanyart... de ez a geci ónoseső....
Még nem tudom mi kell, majd a télen szétboritom az mx-et, kuplunggal van vmi, meg olaj szivattyú kellene de nem fontos.
Há monnyad , mi kell, aszt ránézek , h van E?
Háj, lehet igényt tartanék 1-2 dologra. Majd megbeszéljük!
Valaki tud ajánlani műanyag hegesztőt? 2 kis felfogató fület kellene megcsinálni!Csak nem akarom kókány emberhez vinni a cuccot!
Hosszú az élet, ezalatt volt már itt minden. Van a sufniban egy-két am-6 blokk szétborítva. Persze már nem kell igazából semmire.
Majláttyuk milyen vasárnap az időjárkálás, aszt annak a függvényében
némáá esett egy kis hó
Hálló Zoltán
RX-ed is volt, hogy van hozzá kuplung kosarad?
Amúgy mikor tankizunk egyet?
Gabi?
Üdv! Ha nem vettél még másikat, akkor van nekem bontott kuplungkosár, ingyen elvihető.
Jól kell tudni azonosulni a szereppel.... .....tudod...Mikulás, hideg, hó..remélem lesznek krampuszlányok is...
És hát nem a forró teától piros az orra a Télapónak, hanem a forralt bortól
mindegy az milyen lesz az idő, kimegyünk
:))
negyediken kellemees minusz szaz fok....semmi ho de meg eso sem valoszinu...vki nem szan meg vajon minket forrroteaval a foteren ?
az ciki, mi volt az előjele?
Na faszom eltört a kuplungkosár a motorba
Sziasztok!

Látom, megelőztetek , a Mocis Mikulás-infó megérkezett ide
Remélem eljöttök, várunk Benneteket szeretettel
A belvárosban annyira nem ütős a hideg, és az utak is rendben szoktak lenni, ha csak be nem üt a mennykűűűű (hirtelen nagy dózisban hó)
Ó dá szíp ez a debreceni díszkivilágítás. Van pénz dögivel...
Szombatra milyen időt mond?
Ez mifelénk is hasonló volt régen, nem volt "trendi" ha alaposan felöltöztél meg téli sapkát húztál a gubádra. Nem baj hogy az összes hajad elhullott meg a füled letört de legalább nem vót téli sapka a fejeden oszt menő voltál.
itt az a durva hogy hiába van mondjuk -4 fok, a páratartalom miatt sokkal hidegebbnek érzed. Odahaza teljesen más....
de amúgy ezek tiszta őrültek. pólóba meg papucsba rohangál valamelyik, a jányoknak meg kinn van a mellyekakasa... tiszta tüdőgyulladás feeling az egész. mikor felmegyünk városba mindig mondjuk nekik hogy mennyire nyomik...
Itt is az van nem kicsit.