Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mosható a bélése, de sose mostam még ki
Akkor jössz te is tankira vasárnap? A berget hozod?
jesssz
figyelj, elmentettem a számomat, aztán ahogy beértünk Debrecenbe felhívlak, hogy bentvagy-e, ah igen akkor ütközünk valahol, ha nem akkro meg majd 10 után
Jössz Te is more?
Jó nekem az a tíz utáni időpont is
ja, most em, h a teremrossz a jövőhéten lesz
Akkor megyek dúrni a fődet parasztba vasárnap
Há de várjál, olyan fél8 körül indulunk be, negyed 9 fele bentvagyunk és oylan 8:50-ig ki kő érni a dokihoz mer megkúrnak ha nem szal addig lenne időm, vagy esetleg 10-11 között valahol de azt még nem tudom pontosan, hogy mikor. Sűrű nap lesz.
Akkor ha reggel indultok Debibe , kűggyééé egy esemest a telenor harminchárom negyvenöt négynegyvennégyre, aszt ha én is beértem felhílak
rám az M-es a pontjó..eklég nagy fejem van..szal lehet, hogy jó lesz...amúgy mosható a belseje?
S, de rám is nagy, már tágult kicsit
miylen méret?
Nem megyek suliba..muterommal császkálunk a városban, emg dokihoz megyünk...reggel olyan fél9 körül bentleszel?
Mennék, csak még nem tudom hogy hozom össze , mer lehet , h szombaton melóznom kell, meg a gyerekemet is el kell hoznom Miskolcról, meg a teremrosszra is menni kéne
helló, vasárnap Tanki?
ok, bár félek rád nagy lesz
Megyek vmikor, de nem montad , h hova mék suliba vigyem?
zsírletta videó hawerek
Hát aszittem tudod,ez a debreceni szírti (city) varnyú, könnyű felismerni erős fogazatáról,és arról,hogy ez az..... hédetélleg...
Tán eladód matyikának a gumid?
Lehet kelleni fog a bukó, Vasárnap felpróbálom, osztán ha Zé hozza a gumit és az enyém vagy az kell haveromnak akkor kell a buksi
há ez egy köss, nem pedig varj!
szerintem..
esetleg egy róka varnyú jelmezbe?
egész délután ezen forgok milyen jószág lehet...
Háde most kössek vagy varjak?