Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de veszett hideg van... a biches anyját
really?!?
magyarul beszelek....nem vukiul....ahoz sokat kelll innni....szombaton fog kelleni talan hozzam egy szotar....na de most joejt
szilvesztertől leszek hivatalos superhero loveeeer
Addig meg igyekszek megérteni a magasabb dimenzióból érkező jeleket is
rendszeresits magadnak egy szocsovet....v elfogadsz v alkalmazkodsz...mondom en h nem vagy superhero csak egy....
én meg egyszerűen beelőzlek a mozgólépcsőn, vagy megmondom, h ne keménykedj, üljél le
nézőpont kérdése.....csak h elszalljak jolesik h felnezel ram XDXD mas meg v felkuzdi magat v megker h menjek lentebbb :)
jelen helyzet előbb lennél sárga vonallal összekötve a földdel De csak hogy nehogy elszállj, mert már így is állandóóójan mindenkit lenézel
sot tudok jobbat...nyr van negyven fok....meg le sem er XDXD
most nezem irtal sms....ennyit akartam amit itt beszeltunk....majd lesz estere kis jofele hazipalesz a nagy hideg ellen
azért nem gyúrok, h ne pisilj be a félelemtől, ha meglátsz, mert basszus... olyan magasról ha lecsurran, sztem már felcsapna
ja, csak nem tudnék megállni
tudod mi hianyzik beloled? power izom erő kraft....hiaba gyursz sose nosszmeg de hat mondhatom en neked....ilyen magasan ritkabb levego hatasara meg se fordul fejemben h egyszerre ket helyen legyek egyet valasztok es annyi
motorral megoldható
csak húzni kell neki
hívlak majd mindenkeppen....óó de faszom....elindulok kistanyarol....eleve hulyenek neznek h motorozok..de meg ha feloltom a mikuruhat :):)
bleeeehhh... kéne még egy szupererő.. jó lenne ha tudnék lenni egyszerre két helyen :D Mondjuk most szombaton is meg dec 31én is
ok nyomhatjuk
de én már délben kint leszek
melegíteni a gumijaimat

és megyek este is
mert te mindenképp kilógsz a plexi mögül, meg kiáll a térrgyed kalácsa, és nem férsz be a sorok közé
en se szeretem mert fazik mindenem.....na egy vegsebbesegggteszt ? de este jossz inni ugye? :)
no para, csak nem szeretem a hideget, én 20 fok alatt kész vagyok
:(
ne idegeskedjel zod a vetogep.....en ha bemek tanyarol varosban no para...am meg kicsit extremebbbek a korulmenyek de nem lehetetlenek :) este majd melegitjuk a szervezetet a motorokat lerakva... :)
szombat du. 4?
akkor már sötétedik!
nem
?
hidegben, meg ha lemegy a nap csúszik mint állat
ja mostmár látom én is a részleteket:D csak nem tudtam hogy ők szervezik, aztán kb. az ő oldalukat nem néztem csak
MOTOROS MIKULÁS GURULÁS

2010 december 4. szombat. 16:00

gyülekező: 15:30-tól Debrecen- Cora -parkoló

indulás: 16:00

várható menetidő: kb-45 perc

útvonal hossza: 16 km

KIS KÖBCENTIS MOTOROSOKAT IS VÁRUNK!

ezt a honlaprol masoltam be....