Holnap akkór jó lesz.
Én ma csak félig lettem kész az emelővel, rám sötétedett.
Majd holnap megcsinálom.
jah meg a dobomat is vissza kell cseréljem.
Holnap mozizás lesz a tankynál viszek popcornt.
Mekkeresem minnyá'!
Csak még az imént jöttem meg Kunmadárról, szermányoltam vacsiúj tömlőt is a hátsóba, reggel megdefektelem az árokásót, és csapatok kifele délkörül.
Előkotrom a csizmát is, lehet tele lesz egérrel.
Oda megyek tuti.
Már a mai napot is sajnálom hogy kihagytam. Nem gondoltam volna hogy ilyen jó idő lesz. Még lett volna is neccesen bár de lett volna egy kis benyó pénzem is de hát na ... erről már lekéstem. Na de csinálom az álványt legalább.
Szal holnap 12?
Majd még a többiekkel megkéne beszélni hogy a bódénál találkozzunk és odavezetnének mert fingom nincs hol van.
Há ja tankolni kell, nekem meg különösen mert kong a tank.
Az öreg is baszogat mostanában hogy mi a f...szér motorozok ilyen hidegbe. Pont ő mondja akinek volt egy csomó motorja oszt elmondása szerint ő télen hóba szeretett motorozni. Na akkór mivan? pont ő mondja "majd csapágyas lesz a térded mint nekem" áhhh ezt hányszor hallom tőle.
Nem baj holnap is elfoglalom magam, csinálom a hátsó álványt neki.
Vasárnap meg megpróbálok elmenni, de oda szerintem megyek. Ha be nem rugok megint.
Viszek ceruzát meg papírt és lerajzolom.
Én ma csak félig lettem kész az emelővel, rám sötétedett.
Majd holnap megcsinálom.
jah meg a dobomat is vissza kell cseréljem.
Holnap mozizás lesz a tankynál viszek popcornt.
Jócókának meg jó az, inkább az mint a sportcipő
Csak még az imént jöttem meg Kunmadárról, szermányoltam vacsiúj tömlőt is a hátsóba, reggel megdefektelem az árokásót, és csapatok kifele délkörül.
Előkotrom a csizmát is, lehet tele lesz egérrel.
Húú, megvan még az a drz levegőszűrőd? mert ha igen belökhetnéd holnap meg jocókának vmi szakadt lábbelit mert most biztos kijön holnap
nem ígérem hogy 12-re, szal lehet kicsit kések de megyek
Már a mai napot is sajnálom hogy kihagytam. Nem gondoltam volna hogy ilyen jó idő lesz. Még lett volna is neccesen bár de lett volna egy kis benyó pénzem is de hát na ... erről már lekéstem. Na de csinálom az álványt legalább.
Szal holnap 12?
Majd még a többiekkel megkéne beszélni hogy a bódénál találkozzunk és odavezetnének mert fingom nincs hol van.
Nah akkor ki jön TUTIRA? holnap 12, Tanki
Egyre szebb idő van, és holnapra is szép időt mondanak
Az öreg is baszogat mostanában hogy mi a f...szér motorozok ilyen hidegbe. Pont ő mondja akinek volt egy csomó motorja oszt elmondása szerint ő télen hóba szeretett motorozni. Na akkór mivan? pont ő mondja "majd csapágyas lesz a térded mint nekem" áhhh ezt hányszor hallom tőle.
Nem baj holnap is elfoglalom magam, csinálom a hátsó álványt neki.
Vasárnap meg megpróbálok elmenni, de oda szerintem megyek. Ha be nem rugok megint.