Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Peidg azt mondta küki, hogy vagy 1-1,5 fejjel vagy kisebb nála...
Most már iszok. Faszom kivan.
Kükinek kellett volna a gödörben állni, akkor jó lenne
Akkorát ugrani se tudok, h szintbe hozzam magam xD
Simán ebbe járnék meleg nyári napokon...
te lennél a seggfej akkor
Igaza van Zének...
Nincsen valami ismitek a közelben, aki szívesen megcsinálná gyakorlásképpen, olcsópénzért EZT nekem egy bukóra? Mert nekem cska pesten van airbrushos ismim... Jó poén lenne...van si egy bukóm amire rámenne...
Montuk , h igyááá'!
Meglátjuk...én is krosszra gondoltam..de ha már Zé ideadja..akkor felpróbálom..max ha nem jó akkor majd jó elsz itthon lomnak..vagy rosszabb időre utcára...
Máskór ülve fotozkodj!
neked inkább 1 cross gummát kéne kipróbálni előre is, sokat gyorsulnál a dt-vel hidd el
hozzánk képest magas vagy...
ez nem fotosopp, ez a kemény valóság
Áhhh, szar lett a csirke.
na szoval
utojara irom le.....nem vok nagy v mas kicsi.....hanem fasz kivan a fotosssal
http://sportmotor.hu/motoros_k...
még ma este kint lesz
Áhh..ha nem tetszik is hazahozom..a kutya úgyis szétszakította a régi gumit amivel játszott...
Jóvan, ha legközelebb tankizunk, majd odadobom a futóra, aszt ha nemteccik , max odaadjuk a hajlékonyaknak.
Ha mrá be akarsz vele gyújtani akkor hogyne kéne...
Ha valakit érdekel tudok 10-ért egy krosszbukót, szinte zsír új...1-2 hónapot használta a srác....szemüveggel együtt adná..igaz nem valami márkás...15-16 volt asszem újonnan..
Nem krossz, hanem enduró. Ha nem kell begyútok vele, ha nem lesz jó, akkor majd begyútasz vele Te
tedd fel a videót
ja és eprsze nem ingyen..
Miylen enduró gumi? mert krosszt akarok, de ha ilyen jófajta enduró akkor okés..