Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És azzal hogy mennél ki tankira? Vagy csak a szűk környékeden esztelenkednél vele?
szasztok.
jokis nap volt.megismételhetjuk jovo vas. is.
azt hittem szarvasgombát!
felénk az ilyen egyáltalán nem megy,pedig nem messze laksz!
itt csak a cigi meg az alkohol a jövedelmező beruházás
heheeeeeee
Nem kell neked cross..vegyél egy fasza kis endurót, ha karban van tartva elvisz a világ végére...egy krosszra az életedet ráköltöd, emrt üzemórás.
Ha lesz elég lóvém, és lesz fent fasza állapotú 25kW-al akkor mindenképpen azt veszek.
Tormát termelünk, családi vállalkozás, és nekem is van egy ksi darab földem. Megdolgozok érte, de legalább lesz pénz motorra.
drz-t vegyél hagy bővűljön a drz-sek társasága

amúgy mai nap képekben:
Mai napi képek
még jól megy felétek....
méhészkedsz?
Ja az vagyok. felesleges lenne hitelt felvennem..minek? nyűgnek a nyakamba? most lesz vagy 2-300 ezrem a jövőhéten, azt elrakom, dolgozok meg midnen..jövő iylenkor megint 2-300 ezer..szal már jövő télen tudok venni avgy 6-700k-ért egy motort.
Tanuló vagy? Vegyél fel vagy 3 millió forint diákhitelt vagy nyóc évre,aztán lízingelj valami gépet! A dt meg csak boltbajárós motor legyen!
szó szerint bár halandó ember azt az erőt terepen nem használja ki, én még az enyémet se tudom ,meg még jódarabig nem, de jó úton haladok
Gyárákik, nincs mese vennem kell egy cross Húúúúszonotöst!
Gyááááááá!
Van erő szarásig
de a magas srác nem szarozott, berugta egyből, még tán dekompresszort se húzott neki
Hllod mikór felültem mögéd éd félkézzel kapaszkodtam, és mikór felfordultál az "útra" kicsit vonalkódos lett a gatyám.
Fasza volt amúgy.
Én se tudtam kivenni..mindketten balfaszok voltunk..
Elfelejtettem odadni a jusermanuált
Assziszem..
Akkor hajrááá.... legközelebb én is kificcenek legalábbis remélem
Na jó estét, ti debreceni talajlazítók!
Pusztitassz a tankin. , ,
mit összekinlódtam h. kivegyem üresbe nem jött össze, mert nem ott volt az üres ahol megszokott
Összességében jó, de kéne rá uj guma hátra, meg az inditómotor is, aztán puhitani kell a futóművön is.
Ma meg egyszer a karbit is lerázta , de oda csak egy odavaló bilincs kell. Szal van még mit fejleszteni.
Nem is ha jó gumim lesz, majd ha nagymotorom lesz, na akkor mi lesz?