Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

holnap tuti nem...ha szombaton neki nem jó akkor te sem jössz..mert én sztem 99%, hogy elnézek valamerre...holnap amúgy sem lenne jó...ahoz még túlságosan fáj a hátam...
de holnap akkor nem jössz? mert a szombat mér nem biztos h. okés neki, de holnap 80% h. megyünk itt a környéken
Jajam. Egy 50-es DT-je van... de az milyne állapotú... Sokkal szebb mint az újabb DT-k..oedig a régi fajta...
Van DT-s csajszi ismid? Az a pisztoly. Az én környékemen méé nem bír lenni legalább 1 motoros suna.
Haverjai nem jönnek? Nekem lehet jön 2 vagy 3 haverom..meg egy DT-s csaj. Attól függ, hogy jó-e a csajnak...
drz-s srác
Ki jön még-e? Amúgy nehéz volt leszedni a gumit mi? én si szoptam már vele egy párszor...
pedig olyan jól néztetek ki majdnem egyforma cuccban a visszapillantóban
áhh...holnap nem jó..kedden sosem érek rá... viszont ha hétvégéig nem esik a fejünkre az ég avyg pusztul el a föld akkor az tuti
na szoval.....r6 hatsó ules = comb a nyakban kezem a combom alattt Sanyinak a segge se volt az igazi melle sem tul nagy...
autok kozottt=a terdem kintebb mint a visszapillanto
ááááááá soha tobbet
jössz akkor holnap? leszenvedtük a gumit meg vissza este belső csere volt
Baxod, erről télleg lecsúsztál, mer' már a hirdetést is levették
Pedig holnap reggel megbótoltam volna neked.
hm... nem tölt fel képet
Ejj ez az iskola...
Nah léptem edzeni Szerusztok
ááá énmár alapból örültem, mert azt hittem hnap lesz laboron ZH, de nem úgyh csak szerdán lesz demóvizsgám reggel 8tól, de így legalább van rá két napom :D :D :D :D De íííígy h motoroztam is.... ááááá :D ááááááááááááááááááááááááááááááááááád
ejó volt :D :D :D

Köszi Kükiiii :) (szegény benzinkakaskosott addig az R6on)
Most ja..motorozni si kéne..de nem tudok emrt fáj a hátam... Remélem szombaton is ilyen jó idő lesz. Minek tanulni? Én se szokok..
ááá most teljesen motoros idő van :D :D :D Benyúltam a Cicát, nagyon jó volt.... :D Meg vittem egy kicsit Kükit is, az már nem volt olyan jó xD
Jááááááj de vigyorogva fogok tanuuuulniiii
most nézem...fasza idő mond mostmeg..9fok és gyenge szél..napsütés...pontjó...veszek maszkot szerintem holnap...nem fog fáznia búrám...
endurozásra tökéletes holnap is megyek lehet ha kitudom ma cserélni a hátsókerékbe a belsőt
nem egy naraccsárga csoda lett volna? mert ha az akkor azt tegnap már láttam egy futón , az új "boldog " tulajdonosa ott nézegette az áldi parkolóba
sziasztok! már el is kelt volna? még meg se tudtam nézni a hirdetést melyik vasdarabról lett volna szó
Széééépnapot! Gábor...szombatra szar időt mondanak...