Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Z bá!
Tudtál akkor nézelődni arrafele?
Ha nem, nem baj , mert akkor a héten megnézzük... csak tudod engem úgy vernek át a palánkon, mint a szart, mert nem nagyon tudom mithogy kell nézni rajta, hogy jó legyen
hell
szerintem nem
majd szépen lassan indulgatok vele utána meg leugrok
hát én se csak az a baj, h az első meg még jelenleg kb annyit ér,mint Frédi fél lábbal
Ha hazahozom a szerelőtől, akkor még az első fék megjavítása lesz a köv feladat, aztán ha minden jól megy már teljesen pöpec lesz.
no most megyek dolgozni

nem csak úgy tenni

jó helyen van az
én szinte sosem használom
nemvan még rendszámom, meg a hátsó fék jelenleg az asztalon van
top secretbe, mi?

ha ilyen a hangja nehéz lesz
Doktorbácsinál van, elvileg hétvégén kapom vissza. Akkor mondjuk eg kicsit tuti megyek top secretben, de úgy normálisat már csak jövőre. Tavaszra nagyon szeretném, ha mindent el tudnék vele intézni és már csak menni kellene.
vasárnap mentünk egy komoly sprintet
ja ja
OK, kiküldöm tesóm
végül is a név stimmel

mocid? mg mindig nem jrsz vele?
majd csak jövőre?
Ilyen esetekre kell a névrokon :D :D
No de majd eccccer...
sajnos én dolgozok

így nem tudok menni
jóóóóóóóóóóó :) Majd csörgess meg és megyünk, már visszaért Edit is :):):)
na indulunk...
Hát mindegy,már ezt is tudom. Most nem jöttök bodegához? Kükiék jönnek talán nemsoká, majd megyünk le meglesni őket, meg ellopni a motrtot
igen

mindig kalamajka van belőle
:)
de most már, ő is mocizik
a csajok mindig röhögnek és meg kell mutatni a személyinket, hogy ugyan úgy hívnak minket
Valóban igazad van, ezt nem figyeltem. Bár sokat nem dob rajta erőben szerintem.
200cm3-t ír.
Még ha 2T lenne oké, de 125 4T nem fogja földhöz vágni. Főleg ilyen régi technika.
Igen, igazad van. Csak sztem olyan nagyon "kicsi" motort sem érdemes megvenni, mert azt meg nagyon hamar kinövi az ember. Sztem legalábbis inkább picivel erősebbet, tovább tart úgymond, és elején még úgyis vmivel könnyebben tudja kontrollálni magát az ember, h széépen menjen. Ha meg összecsiszolódik majd a motorral, akkor már hawaii lesz, és sztem szeretni fogja, mert tud még vele nagyon sokat fejlődni, sok újat tud még majd mutatni a motor.
sztem :)
Enduróban illetve krosszban teljesen másak az erőviszonyok szerintem.
sztem kizárt. :) Esetleg magas?
nyehh... neked meg unokatesódat ugyanúgy hívják, mint téged? :)
Másik fórumon láttam, írok neki, 'szt nem érti xD
Nem lesz sok a szimó után?
képernyő hátterem

http://sebessegoltara.blog.hu/...

ezekhez képest persze nudlik voltunk