Z bá!
Tudtál akkor nézelődni arrafele?
Ha nem, nem baj , mert akkor a héten megnézzük... csak tudod engem úgy vernek át a palánkon, mint a szart, mert nem nagyon tudom mithogy kell nézni rajta, hogy jó legyen
hát én se csak az a baj, h az első meg még jelenleg kb annyit ér,mint Frédi fél lábbal
Ha hazahozom a szerelőtől, akkor még az első fék megjavítása lesz a köv feladat, aztán ha minden jól megy már teljesen pöpec lesz.
Doktorbácsinál van, elvileg hétvégén kapom vissza. Akkor mondjuk eg kicsit tuti megyek top secretben, de úgy normálisat már csak jövőre. Tavaszra nagyon szeretném, ha mindent el tudnék vele intézni és már csak menni kellene.
Igen, igazad van. Csak sztem olyan nagyon "kicsi" motort sem érdemes megvenni, mert azt meg nagyon hamar kinövi az ember. Sztem legalábbis inkább picivel erősebbet, tovább tart úgymond, és elején még úgyis vmivel könnyebben tudja kontrollálni magát az ember, h széépen menjen. Ha meg összecsiszolódik majd a motorral, akkor már hawaii lesz, és sztem szeretni fogja, mert tud még vele nagyon sokat fejlődni, sok újat tud még majd mutatni a motor.
sztem :)
Tudtál akkor nézelődni arrafele?
Ha nem, nem baj , mert akkor a héten megnézzük... csak tudod engem úgy vernek át a palánkon, mint a szart, mert nem nagyon tudom mithogy kell nézni rajta, hogy jó legyen