Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Haza jött a húgom olaszból(mert ott melózik)és elhúztunk a Paripába zabálni és el telt a délután 4 re ha ki értem volna meg aztán giga fullra zabáltam magam oszt csak kifúttam vóna és merre csapattátok endúró...
hát észrevettük hát több volt a szerelés mint a motorozás volt itt defekttől kezdve karbidugulás, minden mint a búcsúba képeket én nem csináltam, de Gabi igen meg vmi videózás is volt, úgy hogy türelem
Háj na oszt mesélj....fotók... én sajna nem jutottam ki de gondolom észre vehető volt
én már haza is értem, jóvolt jó sokan voltunk, szép motorok meg végre motoroztam már egy kicsit többet
Mentünk
Aki tegnap kint volt a régi 4-en és szeretné magát visszalátni fotókon szóljon!
áhh már elindultatok.
Jah meg itt a számom, csörges meg hogy tudjam a számod.
Ha eltévednék, tudjak valakit hívni telón.
06 harminc 391 53 63
Gabi linkeld már meg pontosan térképen holvan!
Köszi
mindjárt indulok.
odatalálsz magadtól is, sámsoni út vége buszforduló jobbra, aztán balra és hallani fogsz minket...
Jesssz. Viszem!
joófasza idő van amúgy, süt a napocska, már cska melegednie kell egy csöppet.de szerintem fasza idő lesz.
Reggelt morék!
Zoli, hozzad már azt a másik, túra csimmát is, mert kunyeltem pénzt anyámtól. Ha jóófasza akkor azt megveszem, a krossztot meg adod ajándékba.
Na jó reggelt!
Itt már süt a nap.
Bodegához jön valaki 12:00 előtt kicsivel?
Oda kéne vezetni a tankihoz.
Ne sajnáld magadtúl more!
Gyere , oszt gépelhecc te is vmivel!
Na má alszik mindenki?
NA jó iccakát.
holnap jöttök?
Én olyan fáradt vagyok hogy már aludni se tudok :D
Na de lassan muszáj lesz, szóval jó éjt mindenkinek!
Ecsém jó sokat írtatok mire ezt vissza olvasom megőrülök.
Há nem alszatok még?
Há főzzünk valami kecskét, én benne vagyok :D Kivisszük a pittet az erdőbe azt fára mászunk vele, meg gumit lefüstöljük a kaptárban :D
Lassan tényleg valami esti rendezvényt kell mostmár csinálni, mert ez így nem állapot
Majd egyszer megütjük azt a biobulit
De az akkor olyan jóó kis buli lesz ám. De ha lesz még fasza idő itt is főzhetünk egyet nálunk.
Holnap meg küldöm az smstet.
Hát egy sms-t dobj, hogy mikor találkoztok meg hova mentek, mert ha mondjuk nem eger, hanem csak a cityben, akkor lehet biztos :D kimegyek. na érted hogy mit mondok hogymivan.

Mindegy amúgy mert WAKKA WAKKA!
há egy jó biobulival