Haza jött a húgom olaszból(mert ott melózik)és elhúztunk a Paripába zabálni és el telt a délután 4 re ha ki értem volna meg aztán giga fullra zabáltam magam oszt csak kifúttam vóna és merre csapattátok endúró...
hát észrevettük hát több volt a szerelés mint a motorozás volt itt defekttől kezdve karbidugulás, minden mint a búcsúba képeket én nem csináltam, de Gabi igen meg vmi videózás is volt, úgy hogy türelem
Reggelt morék!
Zoli, hozzad már azt a másik, túra csimmát is, mert kunyeltem pénzt anyámtól. Ha jóófasza akkor azt megveszem, a krossztot meg adod ajándékba.
Há főzzünk valami kecskét, én benne vagyok :D Kivisszük a pittet az erdőbe azt fára mászunk vele, meg gumit lefüstöljük a kaptárban :D
Lassan tényleg valami esti rendezvényt kell mostmár csinálni, mert ez így nem állapot
Majd egyszer megütjük azt a biobulit
De az akkor olyan jóó kis buli lesz ám. De ha lesz még fasza idő itt is főzhetünk egyet nálunk.
Holnap meg küldöm az smstet.
Hát egy sms-t dobj, hogy mikor találkoztok meg hova mentek, mert ha mondjuk nem eger, hanem csak a cityben, akkor lehet biztos :D kimegyek. na érted hogy mit mondok hogymivan.
Ha eltévednék, tudjak valakit hívni telón.
06 harminc 391 53 63
Köszi
mindjárt indulok.
Zoli, hozzad már azt a másik, túra csimmát is, mert kunyeltem pénzt anyámtól. Ha jóófasza akkor azt megveszem, a krossztot meg adod ajándékba.
Itt már süt a nap.
Bodegához jön valaki 12:00 előtt kicsivel?
Oda kéne vezetni a tankihoz.
Gyere , oszt gépelhecc te is vmivel!
Na de lassan muszáj lesz, szóval jó éjt mindenkinek!
Lassan tényleg valami esti rendezvényt kell mostmár csinálni, mert ez így nem állapot
De az akkor olyan jóó kis buli lesz ám. De ha lesz még fasza idő itt is főzhetünk egyet nálunk.
Holnap meg küldöm az smstet.
Mindegy amúgy mert WAKKA WAKKA!