Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hu bazze ne is mond. 25.-én 25 éves leszek. Rohan az idő. Csumma, jó éjt.
jóccakát
Mit pipázol, Symbicortot?
Na asszem én is alszok...jóccakát fiatalok..és Szkráccsi vénember úr...
szép álmokat...
ccakát..vigyázzál..el ne lopjam a DR-t a garázsból...
Én is jól vagyok..csak kérdezik, hogy szoktam-e fulladni..én meg mondom, hogy néha..ha kicist6 beteg vagyok akkro kell a pipa...meg ha sokat futok akkor is...(futhatok bármennyit, meg sem mukkan a tüdőm hálistennek), csinálnak légzéstesztet, azon kijön, hogy semmi bajom..de hisznek nekem...1 évben egyszer kibírom, hogy kamuzok a doktorbácsinak..
nincs itt semmi angyal
na lépek, jóéjt mindenkinek
Nekem meg bezzeg mindig olyankor van valami kibaszott bajom mikor javába nem is kell mennem dokihoz. Bezzeg mikor megyek szokásos kontrollra akkor jól vagyok.
arkangyal?
vigyázzá baszki, mert ráddől a ház...
nekem is azt mondták, hoyg kinpttem..de tudod mikro emgyünk az orvoshoz " valahogy" mindig előjön én minden lehetséges dolgora allergiás voltam..na azt tényleg kinőttem...semmire sem avgyok..hála sitennek..
de én becsületes törvénytisztelő gyerek voltam
ájj reped a plafonn
ez enm mentség...én 16 vagyok mégis tudom..jártam si jogsi nélkül terepen 5 évig...
én is voltam asztmás kb 10 éves koromban, de kinőttem, de az alergia megmaradt
a másik etz-vel meg kétszer meglógtam előlük, egyszer meg elkaptak. de szerencsére nem lett semmi komoly zűr
Rám sic ska az asztmám miatt..aminek kb 5-6 éve nem volt semilyen tünete...
jóvannna, rég volt, gyerek voltam még
terepen nincs zsaru
mert akkor még nem volt jogsim, és azt hittem hogy azzal megy a motor
odaviassza 30km, már lemértem azóta de ennek fele aszfalt, azért ilyen sok
én utánnam már nem jár családi, pedig anyám intézte volna...
Ma feltettem a 600as gáridobot!
Semmi hangja nincs.
Olyan jó az égése hogy folyik a dobból a víz mint állat!
Nekem az egyik horgászhely ahova szökőévente egyszer kimegyek, 17km csak ide. Egy éjszakai horgászat után matt fáradtan zsír hazatekerni 17km-ről. Na de majd ha lesz normális motorom.