Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah értem. Akkro nem tudom..Mind1..az a lényeg, hogy ár mindkettőnknek...
Persze nekem is, de az emelt CSP-t meg a 100%-os járadék miatt kapom.
de miért nem az ETZ-vel?
nem vagy semmi, oda vissza 20km körül terepen?
Mondjuk nekem nem rokkantságra jár, hanem felemelt családi pótlékra..azt asztmám miatt...szal gondolom ezért nem kell vizsgálat..
erről jut eszembe, vagy 5 éve mikor még az első ETZ-m volt. biciklivel derítettem fel a tankiig az egyik utat háát mire odaértem hulla voltam, néztem a crossosokat, fülig ért a szám. aztán rájöttem hogy még haza is kell menni
jah értem nekem nem kell semmi vizsgálat..az "az asztmás" papíromról kellett egy fénymásolat azt csumi...
Hát most letelt az 5 éves rokkantsági járadékom és ezzel egyidejűleg ez a kártya is. Ha meglesz az orvosi felülvizsgálat akkor újra kiküldik. Csak az a baj elvannak maradva a felülvizsgálatokkal, nekem még szeptember végén mennem kellett volna de szeptemberben még azokat hívták be akiknek Júniusban letelt. Szóval lehet majd csak Decemberben hívnak be valamikor. Megközelítőleg sem tudták megmondani mikor hívnak majd. :S
Nem lenne nayg dolgo amúgy szeritnem átalakítani. Csak az a baj, hoyg a papíros Dominatorok elég drágák..de hogy miért...mondjuk azt mondják, hogy az egyik legmegbízhatóbb "enduró"
Ezért is kérdeztem. Még régebben láttam egy ilyet SM-é alakítva és tetszett.
Mivan a 90%-os igazolványoddal? Nekem is olyan van...elvileg valami zűr van az enyémmel is...
Az a baj perpill érvényét vesztette az utazás kedvezményem és így oda vissza 1800ft lenne a menetel. Sajnálok ennyit fizetni útiköltségre.
ahogy megjön a lóvém veszem én si a gumákat... verethetjük agyba-főbe...
Annyira nem nagy testű amúgy. Kicsit nagyobb egy SM-nél...nem si vészesen nehéz...csak egy normális fejidom kéne, és tuti szuperlotyó..na meg pár plusz paci. Amúgy jó ksi gépek.
attól féltem h. felkapja a cross kerék és feltekeredik a motorra vagy a lábamra
Te amúgy nagyon dömper az a dominátor?
féltél, hoyg beletekergőzik a seggebe mi?
Üdv Emberek!

Lenne 1 db Shark Samurai bukóm S-M méret pinlock-os. 27E-ft
Valamint Spool Magent ruhám 52-54-es méret. 65E-ft
2010-ben szezon elején vettem csak nincs rá már szükségem.
Debrecenben + lehet nézni ha érdekel valakit.
06205878778
Pont ahoyg Gábor bátyám írta...
A múltkor faterral mentünk a Dominatorral, és 60-nál kb az útról felrepült egy galamb és telibe verte faterom bukóját....durca volt a kis dög.. A vért nehéz letakarítani...
19es busszal, a buszfordulóig, onnan 2 perc séta a hang irányába
Biciklivel menjek ki?
Én nyáron bombáztam szét egy verebet 185km/h-val. Az lámpa jobb elejére csattant csupa vér meg toll volt a motor eleje, a plexi, a visszapillantó a bőrkabátom és a sisakom.
Jó estét!
Mi folyik itt gyöngyösön?!