erről jut eszembe, vagy 5 éve mikor még az első ETZ-m volt. biciklivel derítettem fel a tankiig az egyik utat háát mire odaértem hulla voltam, néztem a crossosokat, fülig ért a szám. aztán rájöttem hogy még haza is kell menni
Hát most letelt az 5 éves rokkantsági járadékom és ezzel egyidejűleg ez a kártya is. Ha meglesz az orvosi felülvizsgálat akkor újra kiküldik. Csak az a baj elvannak maradva a felülvizsgálatokkal, nekem még szeptember végén mennem kellett volna de szeptemberben még azokat hívták be akiknek Júniusban letelt. Szóval lehet majd csak Decemberben hívnak be valamikor. Megközelítőleg sem tudták megmondani mikor hívnak majd. :S
Nem lenne nayg dolgo amúgy szeritnem átalakítani. Csak az a baj, hoyg a papíros Dominatorok elég drágák..de hogy miért...mondjuk azt mondják, hogy az egyik legmegbízhatóbb "enduró"
Annyira nem nagy testű amúgy. Kicsit nagyobb egy SM-nél...nem si vészesen nehéz...csak egy normális fejidom kéne, és tuti szuperlotyó..na meg pár plusz paci. Amúgy jó ksi gépek.
Lenne 1 db Shark Samurai bukóm S-M méret pinlock-os. 27E-ft
Valamint Spool Magent ruhám 52-54-es méret. 65E-ft
2010-ben szezon elején vettem csak nincs rá már szükségem.
Debrecenben + lehet nézni ha érdekel valakit.
06205878778
A múltkor faterral mentünk a Dominatorral, és 60-nál kb az útról felrepült egy galamb és telibe verte faterom bukóját....durca volt a kis dög.. A vért nehéz letakarítani...
Én nyáron bombáztam szét egy verebet 185km/h-val. Az lámpa jobb elejére csattant csupa vér meg toll volt a motor eleje, a plexi, a visszapillantó a bőrkabátom és a sisakom.
Lenne 1 db Shark Samurai bukóm S-M méret pinlock-os. 27E-ft
Valamint Spool Magent ruhám 52-54-es méret. 65E-ft
2010-ben szezon elején vettem csak nincs rá már szükségem.
Debrecenben + lehet nézni ha érdekel valakit.
06205878778
Mi folyik itt gyöngyösön?!