Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csőváz.
áhoj poplácsek
majd én bezsélgetek veled..úgyis lefáradok hamar..a kis DT nem kemény terepre való..meg kell vele küzdeni rendesen..
jóvan az srácok, az a lényeg hogy ti csapassátok ahogy csak tudjátok én már annak is örülök ha beszélgetünk meg téblábolok kicsit motorok között
azért kell szép lájtiba menni, hogy kisebb legyen az esélye, hogy bebillen...de így is rizikós...
ííígyvan
Háá jó van haver de terepen bárhol megbillenhet kicsit a gép vagy megcsúszik oszt ha erőteljesebben fog betámasztani lehet nem díjazza a térde.
jaja láttam, sokáig én is olyat akartam. csak akkor még 20ért hírdették és annyit akkoriban sajnáltam adni érte
ez sem rossz, én 15értt vettem mondjuk, FOX bár még nem avattam fel motoron, mert belsőt ki kéne venni
láttam Gabi hogy vettél prot.inget, én ezt még a nyáron vettem 10+postáért. volt is rajtam vagy 3szor..
á csak akkor mennék motorral ha nincs sár, akkor is csak bemegyek lerakom a motor, és tényleg csak nézlek titeket multkor is ez volt hogy nagyon látjosan egy-két kör, aztán mégis bajlett
nem kell félgázzal..csak negyeddel..lehet azt kímélni...
hát végigmenne a főúton félgázzal szerintem már az se tenne jót gyilkos most a terep akkora buckák vannak
gondolom, csak kijön vele meg max lájtiba megy 1-2 kört ott a környéken....nem hiszem, hogy terhelni akarná...
na legalább ha jönne az XT-s akkro nem csak én lennék "ygengye" motorral...
Térdedre úgy vigyázz mint a szemedre.
szerintem jönne kék DRz-s cimbora is megint, meg hátha ő is hozná a haverokat
nem bírnád ki, hogy kocsival kijössz és nézel minket..
ki mondta hogy motorral megyek?
de amugy azzal akarnék
az jó lenne, lennénk vagy 4-5en legalább felszántanánk a tankit, úgyis benőtte a gaz, adtunk neki kedden pedig rendesen, de van ahol még mindig alig látszik az ösvény
Ha beleszegelem addigra a bergbe a krosszkereket, akkor megyek én is szombaton egész napra
gyere, gyere..legalább megnézem a DR-t..
átugrok 1 liter HP-val...okés?
inkább szombat...de meglátjuk..mert lehet egész hétvégén tormázunk...ha addig gyűjtöm a pénzem akkor nekem is okés az egész nap...