Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem is esik Debiben, csak baszottnagy szél fúj, laprateszi a motort egyenesben is.
Hát remélem!
Nem kell ám izgulni Látom te is motorozol már egy ideje, szóval nem azt kell gyakorolnod hogyan kell elindulni, Gondolom előtte is motorozál már esőben, szélben nem csak napsütésben. Nagyjából tudod a KRESZ-t akkor nem lesz gond. Ja és szurkolj, hogy esős időben vizsgázzz...Ha nem valami g3cihuszár vizsgabiztost fogsz ki akkor alig fog majd feladatot adni, és keveset fogsz vezetni vizsgán mint én annak idején.
Majd veszel pótórákat.
Hogy az a jó..........basz........meg azta ........!
Nem tudtam menni forgalmi oktatásra, mert esik Debrecenben az a tetű eső!
1 alkalommal voltam és még megyek csütörtökön és péntek vizsga!
Szerintetek?! Hát tuti nem fog sikerülni!
szél fújta hajas jóreggelt
Összejött vagy 1,5 liter meg volt benne egy liternyi. Mentem vele egy keveset. Csak a végére beázott vagy tudja a kurva anyja mi baja lett emr szaggat.
Csuma! ÓÓúú de jó volt. Be is ázott a motor a végére.Na majd kiszárad.
Háj mindenki megkérte gy ismerősöm,hogy szóljak,hogy szerveződőben van egy giga Erdélyi túra a pontos időpont aug 4-5-6-7-8.haza bárkit szeretettel várnak a gurulásra ja dúrván 2000 km re kell számolni majd lövöm még a részleteket
elégedett vagyok, bár nem látok bele mit tett belül, de eddig tetszik az eredmény meg meglestem az épülő ducattiját, hát az elég brutális lesz ha meg tudja ugy csinálni ahogy mondta
akkór elégedett vagy gumipókkal, ugyi?
nem tom majd valamikór én is átnézetem vele a motorom+ kisebb állítgatások meg amit ugy mond hogy kell!
Nincs
stét
Csááá! Bittos mégis összejött neki egy kis gázolaj.
Na mentünk Álmosdra endurózni. Jók legyetek..Csumivan.
Óúúú csak oylan helyzetbe ne kerüljek soha, hogy a fél avgyonom a motorra kell költenem.
sajnos igen. a 16 szelepből 11 elgörbült, plusz ez meg az.... nem is lett volna olyan fájó, ha nem 400 kilométerrel azelőtt cseréltettem volna ki a 8 szívót... és a lánc még csak 1/3-nyira nyomta ki a feszítőt, látszólag semmi baja sem volt...
én láttam de csak a hátulját... le volt takarva....
Nem sűrűn járok arra. Nem is fogok mostanában szerintem. Sok pénzbe fájt a csináltatás?
Kösz, ha elmész Pókhoz az Öreg János utcába még megtekintheted egy vezérműlánc szakadás utáni lábadozás állapotában.
ÓÓÓúúúáááűűű de geciszép Gratula a géphez.
Am a homokbányát csináltuk meg, cisnáltunke gy kis sirató falat meg pár cuccost.
Az én motoromnak is van köze Gumipók bácsihoz...
Nekem meg itten van hátul a tehénól meg a trágyadomb között
ááá avzze.