hát jah szerintem május 1 délután vagy május 2 délelött tartanánk , innen tőlünk 138 km odafele, visszafele jöhetnénk más útvonalon is... az rövidebb lenne, meglátjuk még mi lesz
lájtosabb gurulásra gondoltam erre keletmagyarországon irány fel nyírbátor, aztán mátészalka záhony, vannak jó kanyarok meg állitolag jó az út is majd meglássuk
Mi a pálya? Sötét van az a pálya.
Phoenix ha vasárnap jöttél volna, akkor fordítva sült volna el a dolog, mert ott a rendőröket is lehetett előzni.
Ott voltak szerintem a te városod rendőrei is.
szombat este mentünk haverral 1 kört ilyen jó ksi tempós kanyaros részen, kb 120al döngettünk, feltünik a tükörben 2 nagy túra motor, nézem jobban fehérek... hmm.. nézem még... rendőrök.... úgy elhúztak melletünk h. csak lestünk, mi mentünk 120al akkor ők mennyivel? mennek ők is ha motorozásról van szó szerintem..... nem állítottak meg szóval gondolom csak motoroztak ők is 1 jót....
A szervezés felől nincs kétségem, de azt sehogy sem tudom elképzelni, hogy rendőri felvezetéssel 130-cal vonul a csapat.
Gondolom néha sikerült beleszaladni a 100-ba, nemde?
Na persze nem akarom ezzel ledegradálni az MZ-sek és a robogósok tempóját, de egy jófajta 600-as/1000-es túragépnek kell minimum egy 120-as utazó. szvsz
Phoenix ha vasárnap jöttél volna, akkor fordítva sült volna el a dolog, mert ott a rendőröket is lehetett előzni.
Ott voltak szerintem a te városod rendőrei is.
- TTT-tt-tte-sss-ék-k mm-mondani, ááá-áárulna-nak ittt v-vibrá-ttt-ort?
- Igen, természetesen.
- OO-Olyan nn-nagy ff-feketét i-is?
- Igen asszonyom.
- É-és o-olyat, a-amiben t-ttartós-e-e-elem van?
- Igen olyat is.
- Hh-hogyan k-kkell kik-kikapcsolni?
http://youtu.be/E2ErhJdrjD0
A szervezés felől nincs kétségem, de azt sehogy sem tudom elképzelni, hogy rendőri felvezetéssel 130-cal vonul a csapat.
Gondolom néha sikerült beleszaladni a 100-ba, nemde?
Na persze nem akarom ezzel ledegradálni az MZ-sek és a robogósok tempóját, de egy jófajta 600-as/1000-es túragépnek kell minimum egy 120-as utazó. szvsz
Csopperesek előnyben