Sosem tudhatod
Tavaj nyáron a tokaji motorostalin, a felvonulás alkalmával, a Tisza-híd melletti körforgalomnál szedtek ki tucatnál több motorost és szépen szarrábüntették őket ilyen-olyan hiányosságok miatt.
Gusztustalan. Olyan, mintha a vadász az etetőnél lőné le a szerencsétlen vadat.
Jóhogy ezért szervezik . Sok motoros egy helyen, nem kell beállni az út szélére " vadászni" és így 1 óra leforgása alatt rekordmennyiségű büntetést tudnak kiosztani . Lehet a rendőri felvezetés egyenesen a KPM-hez vezet el minket
Szerintem ez a vasárnapi téma biztos nem arrol fog szólni, hogy kit hogyan lehet megbüntetni. Akkor minden második motort ki lehetne szedni a sorból.
Persze szedjem ki a xenont+ dobot cseréljem ki.
Ha már így a kipufogó témánál tartunk akkor én annyit fűznék hozzá, hogyha nem mész 150-el cikázva a kocsik között, akkor a perzekútorok sem fognak basztatni. Pedig jó néhány mellett elmentem már akik igazoltattak, de engem ki se intettek.
Én mennék, de ha végig lesz rendőri kíséret akkor nem, mert hangos a kipufogóm. Látom ez nálatok is gondot jelent.
Viszont, ha csak a Petőfi térig lesz rendőri felvezetés akkor simán . Amúgy nem derül ki sajnos a leírásból teljesen, de logikusnak azt tartanám, ha csak a Petőfi térig.
Írtam a HBmotorosok elnökének, hogy akkor, hogy is lesz ez pontosan. Na majd meglátjuk...
Tudom, hogy szebb az én kis bolyhos fülűkém. Köszi de nincs rá szükségem. Kaptam már ajándékba egy fighterkedni való gummát, de már letettem róla. Hülyeség lenne elkezdeni egy ekkora géppel, nem tanulnék meg semmit sem. Úgy lenne értelme, hogy valami kis pöcsköszörű '25-össel bealapozni aztán átülni a nagyra. Meg hát a kawát váza nagyon ropi és bennem volt a paraszar hogy csak teljesen leamortizálom a gépet. Ha pedig a vázat gallyra vágnám, gyakorlatilag a motor értékét veszti.
NA megérkezett a tárcsám, nem nagy örömömre!
Az egyik tárcsa le van szabályozva és nem az egész felület a tárcsán amit a fékpofák teljesen kihasználnának! fényképen a másik volt lefénképezve ami tök jó állapotban van és alá rakták a rosszabikat amivel össze volt kötegelve!Fasz kivan!Küldöm vissza a gecibe és kicseréltetem.
Pécsen volt egy srác, akinek igazoltatáskor az R6-on nem volt E-betű a Yoshimura dobján. Asszem elvették a forgalmit, kapott egy igazolást, amivel lábon hazamehetett és berendelték kpm-re.
De ez egy közkedvelt szakaszon volt, sok motorossal...
Nekem a kpm-nél a 250es kawának hallgatózták nagyon a hangját. Mert hát alapjáraton még oké is volt, de fordulaton üvőltöt rendesen. De gyári dob volt rajta csak egy kicsit megfurkálva.
Így belekötni nemigazán tudtak.
Arról nem is beszélve,hogy a kipufogók zajkibocsátását nem álló helyben adja meg a gyár hanem bizonyos fordulaton menet közben.
Asszem a gyári dobba bele is van ütve,hogy ennyi db ennyi fordulaton..
Hát nem tudom. Azt viszont már több debreceni motorostól is hallottam, hogy előszeretettel méricskélik a yardok a motor hangját. Az előbb leírt esetet is szintén csak hallottam, én nem voltam ott és nem a közvetlen érintettel beszéltem.
Tavaj nyáron a tokaji motorostalin, a felvonulás alkalmával, a Tisza-híd melletti körforgalomnál szedtek ki tucatnál több motorost és szépen szarrábüntették őket ilyen-olyan hiányosságok miatt.
Gusztustalan. Olyan, mintha a vadász az etetőnél lőné le a szerencsétlen vadat.
Persze szedjem ki a xenont+ dobot cseréljem ki.
Viszont, ha csak a Petőfi térig lesz rendőri felvezetés akkor simán . Amúgy nem derül ki sajnos a leírásból teljesen, de logikusnak azt tartanám, ha csak a Petőfi térig.
Írtam a HBmotorosok elnökének, hogy akkor, hogy is lesz ez pontosan. Na majd meglátjuk...
Fék centrum?
Az egyik tárcsa le van szabályozva és nem az egész felület a tárcsán amit a fékpofák teljesen kihasználnának! fényképen a másik volt lefénképezve ami tök jó állapotban van és alá rakták a rosszabikat amivel össze volt kötegelve!Fasz kivan!Küldöm vissza a gecibe és kicseréltetem.
Nem kell 180/55 ZR17 Avon Viper gumi? Elég szar a tapadása, de ha fightert építesz arra még simán jó
De ez egy közkedvelt szakaszon volt, sok motorossal...
tegnap kinyomtam a szemét..... úgy kojtolt mint egy trabant.... imádtam
Így belekötni nemigazán tudtak.
Asszem a gyári dobba bele is van ütve,hogy ennyi db ennyi fordulaton..