Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remélem igazd van. Adok a véleményedre!
Ha majd engem is megállítanak a jardok ilyen kütyüvel akkór gyorsan teledugdosom a dobot papírzsepivel!
Városi legenda. Ilyen 30 éve lehetett esetleg.
Ha az igazoltatáskor azt állapitja meg, ha közuti közlekedésre alkalmatlan( kopott gumi, működőképtelen fék , kormány , futómű. világitás hiánya, műszaki lejárt, köt bizt nincs v a tulaj-üzembentartó nem stimmel), ilyenért bevonja a forgalmit, de hangos kipufogóért biztos ,h nem.
Király!
aúúúúúúú
Teljes konkrétumot nem tudok, ez csak egy ismerős volt. Mentek, megállították, valami műszert odatettek a dobhoz, meghúzták a gázkart, majd rendszámot levették és futón kellett hazavitetni a motort. Tovább nem hallottam a sztoriról.
jaja, az jobb lenne
azse rossz ötlet nemhiszem hogy ragaszkodunk a rendőrökhöz:D szóvel akár lehet sima fórumtali és aztán vmerre goo
JA és veretitek neki utánna megfognak titeket a jardok és azt mondjátok: "Eltévedtünk a csoportól"
szerintem uugy kéne h. elmenni de mi akik ismerjük egymás kiválnánk vbagy lemaradnánk és külön mennénk másmerre
Én szoptam vele!Ha nincs meg a papírja akkór nem!Illegálisan talán de legálisan nagyon nehéz és finom voltam!Bekéne gyüjtened az elöző gazdiktól az adásvételiket és nyomozgatnod kellene egy csomót. Én végigjártam ezt az utat és nem tudtam mit csinálni inkább eladtam mert a jardok meg rám voltak szálva!
köszi, jólhangzik, kimegy? lehet elkéne menjek énis, de gondolom ha rendőri felvezetés meg ilyenek, akkor 90es tempó lesz
helló! ha van egy rd 125-ösöm de 50es ként volt használva és nincsenek meg a papírjai azt forgalomba tudom hejezni? és ha igyen akkor mien papírok kellenek és menyibe lenne?
akkor jobb ha énsem megyek erre a rendőrfelvezetős túrára, mert ott helyben megkúrnak
Meséld csak el! Leveték a rendszámot? Mennyi időre?Hát tudom hogy pofáznak érte de most állítólag komolyabban veszik!
Ha hangos a kipud, kerülni kell a nagyobb városokat és kevesebb az esélye ennek.
Ez régebben is így volt. Legalábbis ezt Debrecenben csinálták egy ismerősömmel.
HAli!

Ma hallottam haveromtól hogy neki mondta a rendőr ismerőse hogy újjogszabájok miatt a rendőr leveheti a rendszámot a motorról vagy megbüntethet ha hangos a motorod, a dobmiat!

Most akkór mi van?Ti mit tudtok?
estét!
hol van leírva a pontos utiterv?
125-el nem hiszem kurva jól gyorsul de nem nagy sebességet tud meg azért csak egy 2T szal nem hiszem jó lenne pedig
Ti jönnétek erre a gurulásra vasárnap?
hopp egy "Fórumtali"
(mann123,RsAdam)
Bár azt ott fasza fogyasztani, lent a pincékben, zsíroskenyérrel.
De ha berugsz, ne rugd be.