Városi legenda. Ilyen 30 éve lehetett esetleg.
Ha az igazoltatáskor azt állapitja meg, ha közuti közlekedésre alkalmatlan( kopott gumi, működőképtelen fék , kormány , futómű. világitás hiánya, műszaki lejárt, köt bizt nincs v a tulaj-üzembentartó nem stimmel), ilyenért bevonja a forgalmit, de hangos kipufogóért biztos ,h nem.
Teljes konkrétumot nem tudok, ez csak egy ismerős volt. Mentek, megállították, valami műszert odatettek a dobhoz, meghúzták a gázkart, majd rendszámot levették és futón kellett hazavitetni a motort. Tovább nem hallottam a sztoriról.
Én szoptam vele!Ha nincs meg a papírja akkór nem!Illegálisan talán de legálisan nagyon nehéz és finom voltam!Bekéne gyüjtened az elöző gazdiktól az adásvételiket és nyomozgatnod kellene egy csomót. Én végigjártam ezt az utat és nem tudtam mit csinálni inkább eladtam mert a jardok meg rám voltak szálva!
helló! ha van egy rd 125-ösöm de 50es ként volt használva és nincsenek meg a papírjai azt forgalomba tudom hejezni? és ha igyen akkor mien papírok kellenek és menyibe lenne?
Ma hallottam haveromtól hogy neki mondta a rendőr ismerőse hogy újjogszabájok miatt a rendőr leveheti a rendszámot a motorról vagy megbüntethet ha hangos a motorod, a dobmiat!
Ha az igazoltatáskor azt állapitja meg, ha közuti közlekedésre alkalmatlan( kopott gumi, működőképtelen fék , kormány , futómű. világitás hiánya, műszaki lejárt, köt bizt nincs v a tulaj-üzembentartó nem stimmel), ilyenért bevonja a forgalmit, de hangos kipufogóért biztos ,h nem.
yout=blog&id=3&Itemid=2d=3&Itemid=2
Ma hallottam haveromtól hogy neki mondta a rendőr ismerőse hogy újjogszabájok miatt a rendőr leveheti a rendszámot a motorról vagy megbüntethet ha hangos a motorod, a dobmiat!
Most akkór mi van?Ti mit tudtok?
hol van leírva a pontos utiterv?
(mann123,RsAdam)
De ha berugsz, ne rugd be.