Itt írok inkább nem wiwen. Kunmadaras úgy lesz hogy 3 nappal indítja a szezont: ápr. 30- máj.2.
Vasárnap meg nem is tudom. Az a gáz nagyon kevés pénzem van, erre még a biztosítás 2. negyedévének utolsó másfél hónapjáról megjött a csekk, szombatig azt is be kell fizetnem. Meg valamikor még a Husqvarnát is meg kéne néznem. De hogy mikor fogalmam sincs. Pénzt meg majd 29.-én kapok. Kunmadarasra tuti megyek, eddig StriciKanegérrel beszéltem le zx6r topicban hogy megyünk együtt. De összehozzuk úgy, hogy a környékről mind együtt menjünk.
1 db slick előre. Ornehéz motoroknál mint nekem volt az Af1 ott jó ha elől van a slick guma mert fékezésnél kanyarban az eleje tabil és irányítható. Amugy azért is szoktak előre puhább keverékű gumát tenni és hátulra keményebett hogy egyszerre kopjanak el. Ami nekem van conti road attack az úgy szokták, hogy előre vesznek conti sport attackot mert az puhább és hátra vesznek conti road attackot mert az keményebb és elméletileg egyszerre kopnak el és egyszerre lehet őket cserélni! De én azt vallom legyen ugyan olyan mind a két gumi. Teccik érteni!
másik meg h. 1 év múlva műszaki, és az első nem biztos h. átmegy, de a hátsó még biztos jó lesz... majd előre is veszek vmi jóltapadós utcait később... vagy vizsga előtt...
Miről szokott szólni ez a fórum tali.?
Lehet csatlakozni?
Vasárnap meg nem is tudom. Az a gáz nagyon kevés pénzem van, erre még a biztosítás 2. negyedévének utolsó másfél hónapjáról megjött a csekk, szombatig azt is be kell fizetnem. Meg valamikor még a Husqvarnát is meg kéne néznem. De hogy mikor fogalmam sincs. Pénzt meg majd 29.-én kapok. Kunmadarasra tuti megyek, eddig StriciKanegérrel beszéltem le zx6r topicban hogy megyünk együtt. De összehozzuk úgy, hogy a környékről mind együtt menjünk.
a cuperinfós újság is megírta.... olvastam
Utolsó értesüléseim szerint május 15 a végleges időpont!
Úgy hallottam,hogy ápr. 25-ről áttették május 15-re az esős idő miatt...