Első sorba kibaszott meleg... és baszott nagy por,mély sárga homok számomra élvezhetetlen 3 endúró kör után feladtam a gyertyapipám is állandóan le esett kiszoposodott szóval nem fehér embernek való
Nem mondhatnám , h minden fasza, mert valami "szakértő" úgy eltekerte a futóművet, h ebben a formában jó teljesítmény volt még a hátánmaradni is.
Napvége fele már nagyban javúlt a dolog , de még messze nem az ideális.
Erőben mongyuk nincs hiány.
Csákó Z komám fasza fotók gondolom jól éreztétek magatok igen kegyes volt az idő is hozzátok illetve minden motoroshoz na és mesélj milyen a paripa mert ugye most volt a berepülés.... hogy bírtátok egymást...
helló Május elsején megyünk kunmadarasra egy páran aki tiszaújváros és polgár közelébe lakik az csatlakozhat! gyülekező tiszaújváros 7:00 tescos shell kút vagy akinek polgár jobb az a polgári molkúton én is itt leszek ! ccm nem számít! na szevasztok
Mi a stájsz? Vótatok ezen a fakabát-túrán?
Mikor mentem Visonta felé délben, arrajött vagy százvalahánytagú motorosbanda rendőri segítséggel , Defasza lehetett nekik.
Napvége fele már nagyban javúlt a dolog , de még messze nem az ideális.
Erőben mongyuk nincs hiány.
Nemsoká itt a nagy nap
jaja
mindig megnézem a repcefődet hogy terem
szeretem, mert jól porzik az út
készülök a madmax-re
Hogy fejlődik a vetemény?
Én nem csináltam , motoroltam és futóművet mahináltam, de Gábor fotózott, ime a képek.Visonta
Debrecen hol szoktatok gumit, meg fékbetétet venni?
Mikor mentem Visonta felé délben, arrajött vagy százvalahánytagú motorosbanda rendőri segítséggel , Defasza lehetett nekik.