sziasztok! olvasgatom h fórumtali 2.0? jól hangzik csak legyünk egy páran én vasárnap simán benne vagyok vagy nemtudom nektek mikor jó megkéne beszélni vagy hogy inkább a hbme turára akartok menni
szkráccs.
Mendemondákat miért kell kézpénznek venni, illetve hallottakat kész tényként közölni. Hallgas mindig Zriderre vagy Balura....
A rendőrségnek nincs olyan műszere amellyel a helyszinen decibelt mérhetne, ha mégis mérnek akkor a KPM mozgóállomás települt ki, és ők ellenőríznek.
A forgalmi engedélyt nem a hangos kidörrentő miatt vette el a rendőr, ha nem azért mert nem volt benne "E" betű és ez engedélynélküli átalakításnak minősül ... önkormányzati hatáskörbe tartozik a szabs elbírálása... forgalmi megy a lakóhely szerinti okmányirodának.
Érdemes lenne tanulmányoznod a 35/2005 BM. rendeletet.
Hallod neki sem fogtam feltenni! Fölösleges mert ez így, hogy ilyen pereme van ez szét enné a fékbetéteket és azt cserélhetném havonta.A másik meg hogy, ha nem síkban van a fékező felület akkór nem hatékony a felületek suródása, fékezőereje. Szal felejtős.Már beszéltem a bontóssal és elvileg vissza veszik vagy kicserélik.Ja és válaszolva arra kérdésre hogy ki szabályozta be?Fogalmam sincs én ma kaptam meg a bontóból.
Oksa 8 ra megyek a kocsin a féket meghekkelni utána arra gurulok még ma tedd be a kocsiba, hogy el ne feledd... te nem jönnél ki fődet túrni vagy inkább Máriapócsra mész
Mendemondákat miért kell kézpénznek venni, illetve hallottakat kész tényként közölni. Hallgas mindig Zriderre vagy Balura....
A rendőrségnek nincs olyan műszere amellyel a helyszinen decibelt mérhetne, ha mégis mérnek akkor a KPM mozgóállomás települt ki, és ők ellenőríznek.
A forgalmi engedélyt nem a hangos kidörrentő miatt vette el a rendőr, ha nem azért mert nem volt benne "E" betű és ez engedélynélküli átalakításnak minősül ... önkormányzati hatáskörbe tartozik a szabs elbírálása... forgalmi megy a lakóhely szerinti okmányirodának.
Érdemes lenne tanulmányoznod a 35/2005 BM. rendeletet.
De szerintem teljesen normális lesz ez a vasárnapi móka
.
Már a meghírdetésben is így kezdi.
"Érdemes élni a lehetőséggel, mivel először van szerencsénk ........"
Ha valóban erről szól akkor nagy cumi lesz sok motorosnak.