Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem volt a gumisnak 150ese... nagon meg nem akartam utánna járogatni... jó lesz ez
Hát valamennyire hegyesnek mondható a hátsó is. De szerintem ha már előre slicket vettél, jobb lett volna hátra is azt venni.
látod h. hegyes ott mind kettő?
a hátsó is elég hegyes amit most vettem.... jó az
Mármint mi? Az 1db slick vagy az 1db utcai?
pedig sokat jelent!
Hát mert a slick baszott hegyes, bukik vele a motor kanyarba, de ha hátul meg utcai van, akkor mi értelme a slicknek?
miért érdekes? nem volt semmi bajom a vágott slickel, egyszer nem csúszott még meg....
Érdekes kombináció.
haveromnak is úgy van.
jah
Hmmm elől vágott slick, hátul meg utcai?
Halihó
Teszteltem kicsit az új gummát, legalább olyan jó ez a Dunlop mint a vágott slick metzeler elsőm , sőt, még jobban fel is melegedett talán remélem azért nem kopik el egyhamar....
Egy ismerősnek van eladóba pirelli diablo supercorsa párban.
190-es méretben van kb 50 kört használt versenypályán a srác szerint kb.4000km lehet még benne de ez biztosan felhasználástól is függ..
Az ára:25eft persze alkudni biztosan lehet belőle.
Akit érdekel jelezze.
Elvileg mindenki aki motorkerékpárral rendelkezik,papírral tudja igazolni,hogy nagykorú..Szikora Róbert mindenkinek aki nagykorú kell lennie józan itélőképességének,hogy eldöntse hol húz kövér gázt vagy hol egykerekezik...Szikora Róbert mindenki vállalja majd a tettéért a következményeket..Egyébként vesse az rám az első követ az aki nem szegett még meg egyetlen szabályt sem közutakon autósként-motorosként egyaránt.
Kitudja hol lehet!Lehet már külföldön van!
igen az

majd ha kiköt a motorháztetőnkön akkor meg mi leszünk a hibásak ugye-ugye?!?!
csak mert nem sokon múlott, éljen a deffenzív vezetés
de a lényeg hogy az egy kerék meg a kislánynak a kivillanó bugyellárisa
Nemhiszem ,h itt bukkan fel, de ha látok egy piros űlést, akkor világgá kiabálom.
Tatabányáról eloptak tegnap egy UJH-866-os rendszámu fekete SV-650-est! És állítólag piros üléses a motor!Valaki valamit az jelezze!
Hello!
Sima szenzációhajhászás és hangulatkeltés annak az oldalnak az üzemeltetőjétől. Még egykeró is alig-alig volt ott.
Ha ez bevett gyakorlat volna, akkor a mikepércsire kiállhatnának egy Rpg-vel
Felháborító..
HÁJ! Kit szeretnél csókolgatni? Nagyon felbaszták az agyad a motoros huligánok
amúgy csókolom bácsik
már ne is haragudjatok de múlt hét vasárnap amit műveltek a fiatalok a böszörményin meg az újvárosi úton.....

hát kettőt simán megcsekkoltam volna érte

de pisztolyt nem fogtam volna rájuk