Halihó
Teszteltem kicsit az új gummát, legalább olyan jó ez a Dunlop mint a vágott slick metzeler elsőm , sőt, még jobban fel is melegedett talán remélem azért nem kopik el egyhamar....
Egy ismerősnek van eladóba pirelli diablo supercorsa párban.
190-es méretben van kb 50 kört használt versenypályán a srác szerint kb.4000km lehet még benne de ez biztosan felhasználástól is függ..
Az ára:25eft persze alkudni biztosan lehet belőle.
Akit érdekel jelezze.
Elvileg mindenki aki motorkerékpárral rendelkezik,papírral tudja igazolni,hogy nagykorú..Szikora Róbert mindenkinek aki nagykorú kell lennie józan itélőképességének,hogy eldöntse hol húz kövér gázt vagy hol egykerekezik...Szikora Róbert mindenki vállalja majd a tettéért a következményeket..Egyébként vesse az rám az első követ az aki nem szegett még meg egyetlen szabályt sem közutakon autósként-motorosként egyaránt.
majd ha kiköt a motorháztetőnkön akkor meg mi leszünk a hibásak ugye-ugye?!?!
csak mert nem sokon múlott, éljen a deffenzív vezetés
de a lényeg hogy az egy kerék meg a kislánynak a kivillanó bugyellárisa
Sima szenzációhajhászás és hangulatkeltés annak az oldalnak az üzemeltetőjétől. Még egykeró is alig-alig volt ott.
Ha ez bevett gyakorlat volna, akkor a mikepércsire kiállhatnának egy Rpg-vel
Teszteltem kicsit az új gummát, legalább olyan jó ez a Dunlop mint a vágott slick metzeler elsőm , sőt, még jobban fel is melegedett talán remélem azért nem kopik el egyhamar....
190-es méretben van kb 50 kört használt versenypályán a srác szerint kb.4000km lehet még benne de ez biztosan felhasználástól is függ..
Az ára:25eft persze alkudni biztosan lehet belőle.
Akit érdekel jelezze.
majd ha kiköt a motorháztetőnkön akkor meg mi leszünk a hibásak ugye-ugye?!?!
csak mert nem sokon múlott, éljen a deffenzív vezetés
de a lényeg hogy az egy kerék meg a kislánynak a kivillanó bugyellárisa
Ha ez bevett gyakorlat volna, akkor a mikepércsire kiállhatnának egy Rpg-vel
hát kettőt simán megcsekkoltam volna érte
de pisztolyt nem fogtam volna rájuk