Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Volt már pozitív is és volt már negatív is..Olyan so-so az arány...Persze ez egy nyílt fórum ahol nem éri meg őszintének lenni..
Nekem eddig többnyire pozitív tapasztalataim voltak a környékbeli rendőrökkel kapcsolatban.
Remélem megőrzik jó szokásukat.
Nem kell túl messze menni,debrecenben is volt ilyen eset igaz az nem motorossal esett meg de valami hasonló pisztolyos "móka" volt..
most olvastam a totalbike-on ezt a civilrendőrös, pisztolyos balfaszoskodást....

http://totalbike.hu/hirek/2010/04/19/egykerekez
o_motoros_es_rendor_aki_ezert_ot_evre_bortonbe_zarja/

egy kis kerózás miatt ekkora dráma
Csákányilászló!
Üdv Debrecen és környéki motorosok
Szkráccs: 7 vagy 8 Ah-s azt hiszem, a gyári yuasa 30 ezer kb, nekem Poweroad márkájú van benne, 8 ezer volt nyáron. :)
5 v 7 Ah-s lehet benne, de az edényméret olyan, h nem mindegyik fér el benne. A gyári asszem yuasa, de a banner is csinál ugyanolyan méretüt egy picivel olcsóbban.
Sziasztok

phoenix a te drzd-ben milyen teljesítményű akksi van?
Hát elég papásan indult a csapat, de aztán a Mátrában zsír volt

a pestiek jól tolják. elég meggyőzően borították a nagy túra dögöket
Valami ilyesmi ja én fosom má le
Jaja vágom már..Vele is kavart kis ideig.Elég drogos forma volt a srác és szerintem most is az..A faterja meg tele van lével és kihúzta a szarból sokszor..Tudnék mesélni..Elég műmájer aki pankzenét játszik,közben meg apucihoz megy ha kell segítség és egy kis guba..
nekem szöllinek az exe akiről beszéltem
Mármint kinek a sógora?Biztos nem fügének mert az emődi lenne..
Sógor?
csak hirtelen ez ugrott be de nem öt láttam
Nem de ő vót a sógor....
Ő volt a másik emberke bennt?Na ő egy igazi tróger..
De de róla beszéltem a múltkor emléxszesz
Szevasz E!

Jaja,arra mozogtunk szombaton..Nézted az uriembert a klipben?Nem ismerős?
Hali Leo mit jelent,hogy kellemeset csalódtál... .
Szevasz E Gábor kollégám mesélte,hogy látott titeket Tendivel sétálni a Fórumnál szombaton, integetett de oly románcba voltatok,hogy te észre se vetted csak Tendi de ő meg úgyse ösmeri
http://motorosvagyok.hu/magazin/turak/220-elmenybeszamolo-a-karasna-mot
oros-turarol

fasza volt, kellemesen csalódtam