Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hátramenet nincs benne?
juj de jó kis videjók vannak Balukának
Nincs mit,egy mail-t megér..
injektoros
szerintem is csak inyektorosokat mérnek. De érdeklödök azért.Köszöntem.
Nem tudom,a dynojet fuvókát a karburátorba kell tenni.A gyári fuvóka ki,a dyno meg be.Ennek kipufogó és sport légszűrő cserénél van jelentősége mivel változik a motornak az öblítése és valószínű több üzemanyagot kíván.
Egyébként írsz nekik egy mailt és válaszolnak minden kérdésedre.Lehet nem is tudnak mérni&állítani csak injektoros motort.Érdemes őket zaklatni..
prop-tech
Az az amit belekell csavarni a hengerbe és arra megy a müszere és onnan méri az adatokat!? De az van neki nem?
5eft volt a teljesítmény mérés..Ha a tiéd karburátoros akkor venni kell hozzá dyno fuvókákat és azt kell berakni szerintem..
Láttam a vididet!15 rongyért csinálják? és belövik rajta az elektronikát meg mindent?Vagy mit állítanak?Az enyémet elviném tudnának rajta tökéletesíteni?
Nem tudom,nekem tökéletesen elég a kormány mérete.Lassú menetnél illetve parkolásnál lehet kicsit esetlen a kormány de amúgy semmi gond nincs vele..
Amugy nem rövíd a Tuonokon a kormány?Tegnap láttam Szebasztiánt motorozni a fehér tuonoval és én úgy láttam hogy ráférne legalábbis ez ővére egy szélesebb kormány!olyan furin kanyarodott vele.De az is lehet hogy azért volt ez a hatás mert ő ilyen nagy növésű ember.
Akkor így írom:Pappné lánya 18+
Na, a lányomról leszállni, még csak 8 éves

Szép napot
Kinek a pap,kinek a papné..Én maradok a lányánál.. Olyan emberek szoktak leszólni motor típusokat akiknek életükben nem volt még az adott motorelrendezésű motorból sajátjuk..
sor 4 forever! A V-s motorok pukognak meg ilyenek azért van élvezhető motorjuk nem azt mondom de kinek hogy esik jól!Régi csata már ez a soros-V szisztéma. de egy sv-t elfogadnék az tuti.
Hi ALL!
olyan jó hogy ti ilyen okosakat írtok.....

hozzá se tudok böffögni
Az sem rossz bár közel sincs olyan erős mint egy 1000-es..Egy dukati 1098-at azért még én is kipróbálnék..Vagy egy streetfightert..
Csak kicsin. Egy ismim SV 650-el mentem egyszer.
Mert nem ültél még v2-esen..
Nálam naked-ek közül ez a leges leges leges leg leg leg.
Ki hogy érzi. Ezen már úgysem változtat, hiszen készen van mint a megírt házi. Én úgy vagyok vele, hogy V2 mennyen a kilenczillió köbcentis hopperekbe.
Ez már a fukszosabb verzió ez már R-es.Gondolkoztam én is esetleg egy ilyen motoron ha elment volna a tónyó..Elég drágák sajnos..
Raktam fel videót a tegnapi telj mérésről..
jöttem hülyeségeket beszélni