Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tegnap megvolt! de hátha legközelebb már a kawa lesz a paripa! a lomos vfr-el gurultam
hmm...

talán addig el is készül a motorom és én is arra tudnék tévedni

mi lesz ott 4-től? cigizés, köpködés, cigizés?
Valaki egy light-os gurulás
ÁÁ nem igaz, hogy nem lehet letörölni ezt a felhasználó nevet . Autómatikusan ezzel a régi felhasználó névvel jelentkezik be a firefox :S
az enyémnek csak 290mm
Jó Reggelt. Hát igaz.
hát meg oda vissza az kész vagyon annyi benzint venni
Ja csak a szupermotyó szétvágja Gabi seggét!
260km az nem a világ..
Ahoj!

Jaja,keresnék valami jobbat de nem nagyon van semmi helyette..
Szerinted meg eggyezik a te suzukidnak a elsőféktárcsa mérete az enyémmel? 300mm az átmérője a tiednek?
Hella! Jáórég taliztunk már Még ott melózgatsz ahol voltam?
áá, az messzi van
Köszi de sajnos nem leszek itthol..gyertek ti velem csütörtökön esztergomba fórumtalira..
hali, téged is szeretettel várunk szombat 4kor ha gondolod, kis fórumtalira
Ahoj!
szebb jövőt
Hűha Ebből baj lesz
Titkolt szándékunk a parlament elfoglalása és a kormány megdöntése...
A végén több ezren lesztek!
Nekünk a hely is és az időpont is megfelel. Felveszlek iwiw-en aztán ha küldesz körüzenetet motorozásról, akkor ott gyorsabban értesülök az eseményekről, mint a fórumon. Küld már el ide a neved: mann123@citromail.hu
Szombati motoros/fórumos talival kapcsolatban küldtem körüzenetet iwiwen pár motoros ismerősnek, kiváncsi vagyok hányan jönnének, írja ide aki innen jönne! És ti is küldjetek ismeröseiteknek üzenetet legyünk minél többen:)

Akkor időpont szombat du 4.óra, hely Főnix csarnok parkoló
engem 2 éve még az apriliával büntettek meg, 90el mentem a főúton a megengedet 45 helyett
Engem utoljára vagy 7-8 éves koromban igazoltattak amikor a babettával keringtem az utcán, de nem tudtak megbüntetni mert fiatal korú voltam .
Miko hol