én is benne lennék persze csak ha megtűrtök amugy most jöttem meg a motorozásból, voltam a tankin ott nemvolt senki, mentem egy kört a panorámán is, jóvolt, jóidő van csak kár hogy egyedül mentem
igen olasz bmw tulajdona és jövőhéten lesz rá rendszám
bandázást lehetne ejteni jövőhéten amúgy annyira szokatlan a gyorsasági után nagyon fura nagyobb sebességnél nem annyira stabil de mindegy mert imádom
Sziasztok debreceni motorosok,
kiadó garázst keresek a motoromnak Debrecenben a Jerikó környékén. Ha esetleg valakinél még lenne egy szabad hely a motoromnak, akkor jelentkezz (persze nem ingyen!).
Áhhh csinálhat az akármit nincs már az a régi pedálozás sogor részéről mint régen! Nekem lesülne a pofámról a bőr ha 3 hétig nem tudnék leugrani a boltba pesten, ami 10 perc lenne.
Vettem olajat Repsol nem volt és ezt vettem!
bandázást lehetne ejteni jövőhéten amúgy annyira szokatlan a gyorsasági után nagyon fura nagyobb sebességnél nem annyira stabil de mindegy mert imádom
amúgy nagyon szép, rendszám nélküli? bevállalós vagy....
kiadó garázst keresek a motoromnak Debrecenben a Jerikó környékén. Ha esetleg valakinél még lenne egy szabad hely a motoromnak, akkor jelentkezz (persze nem ingyen!).
Kisújszállás, 2010. július 8-10
Koncertek:
Csütörtök:
Wanted, Lokátorock
Péntek:
Blues Company, Bikini, Karthago, Hell
Szombat:
Dogs, Ossian, Zorall, Tequila
További infó: http://www.griffmc.hu
Sok szeretettel várunk mindenkit!
Holnap nincs kedve vkinek gurulni vmerre?
legyetek jók ha tudtok a többi nem számít