hát igen azt tudom nincs mit tenni a biztosítást már megcsináltam ma, meg az okmányirodánál dolgozik a szomszédunk vámhivatallal is beszéltem ma, műszaki vizsgánál is lesz ismerős szal imádkozzunk hogy meg lesz minden
azért holnap szép napom lesz műszaki a felügyeletnél utána vámhivatal regadót befizetni utána okmányiroda rendszámot ki kérni + a jogsimat le cserélni mert időközbe meg jött B-re is utána forgalmit a biztosítóhoz tényleg a műszaki vizsga mennyi idő kb 1óra alatt meg van
Brumm-brumm,meg szídídídídí, nameg süsü hát késssz
A Bódis dobokról nagyon jókat hallottam,szerintem karbont ne rakj rá
Most látom hogy 4-4 be van neked az a cuccos
Sziasztok holnap már meg lesz a rendszám csak sajna nem bizti hogy tudok menni mert pénteken viszem a mocit gumipókhoz mert fals levegőt szív de ha megyek vagy később lesz kész mann123 hívom és összefutunk valahol vagy megvártok vagy nem tom lesz valahogy jah a dörözö ha tényleg le strapált akkor felejtős fater bele ment volna de akkor mindegy
a blokk már összeállt, most a magnézium deknit hegesztik addig nincs brumm-brumm és szídídídídídí sztán egy karbon, egy bódis acél, és egy akra? vagy mi fene ovál titánium közül kell megtalálni a tutit. én a titániumot forszírozom a súlya miatt, és a titán csak 8000-től lesz süsü a sárkány azaz hánnya szikrát. a két kis dob csak a végén vészmegoldás egy vfr 800 y összekötő csővel, de azt már művészet lesz rászegelni. a lomon már szolgált a két kis cső 6000km-ert és meg voltam vele elégedve, szépen beszélgetett 4-4 be.
már érdeklődik hogy mi pénz lehet, mézga haverom is vett egy 2001-est zx9-ből 17e km-rel, annak sincs még rendszáma de két hét múlva bereggeli és dzsíííííííííííí
ne nevess!
tegnap este 10-ig melóztunk a táncoló talpakkal ondódon!
ha táncoló talpak=kismenő
mostmá azon leszek hogy a kawa is guruljon, ha nem viszik el a zx10r felnit akkor ha kell fa kalapácssal de beleszegelem.
A Bódis dobokról nagyon jókat hallottam,szerintem karbont ne rakj rá
Most látom hogy 4-4 be van neked az a cuccos
a kőbányában nincs ilyen zúzás mint itten minállunk... azért olvasok ám rendesen, csak időm nincs írni....
csóklászok mindenkit
Egy volt kollégámra emlékeztet..
Így van, =
Nagymester vagyol te biztos sikerül
tegnap este 10-ig melóztunk a táncoló talpakkal ondódon!
ha táncoló talpak=kismenő
mostmá azon leszek hogy a kawa is guruljon, ha nem viszik el a zx10r felnit akkor ha kell fa kalapácssal de beleszegelem.
Ha kész lesz a 9es gurulunk
Hátha addig táncoló talpak mocija is le lesz rendszámozva
Phoenix87: Ezt az útvonalat megejthetnénk, persze mehetünk másfele is, ez csak egy lehetőség.