Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát igen azt tudom nincs mit tenni a biztosítást már megcsináltam ma, meg az okmányirodánál dolgozik a szomszédunk vámhivatallal is beszéltem ma, műszaki vizsgánál is lesz ismerős szal imádkozzunk hogy meg lesz minden
Szia. Ha minden rendben lesz a mocival,és nem kell szopnod órákat sehol (sorbaállás,stb) akkor rámegy az egész napod
azért holnap szép napom lesz műszaki a felügyeletnél utána vámhivatal regadót befizetni utána okmányiroda rendszámot ki kérni + a jogsimat le cserélni mert időközbe meg jött B-re is utána forgalmit a biztosítóhoz tényleg a műszaki vizsga mennyi idő kb 1óra alatt meg van
Brumm-brumm,meg szídídídídí, nameg süsü hát késssz
A Bódis dobokról nagyon jókat hallottam,szerintem karbont ne rakj rá
Most látom hogy 4-4 be van neked az a cuccos
Sziasztok holnap már meg lesz a rendszám csak sajna nem bizti hogy tudok menni mert pénteken viszem a mocit gumipókhoz mert fals levegőt szív de ha megyek vagy később lesz kész mann123 hívom és összefutunk valahol vagy megvártok vagy nem tom lesz valahogy jah a dörözö ha tényleg le strapált akkor felejtős fater bele ment volna de akkor mindegy
lehet én is ottleszek fórumtalin!
értem én!Na szia.
na jó hogy válaszoltál drága, mert már ittsenem

a kőbányában nincs ilyen zúzás mint itten minállunk... azért olvasok ám rendesen, csak időm nincs írni....

csóklászok mindenkit

Igen drága!
tőllem kírded?
Helló mi volt eddig? zuzás?!
hello
Helló!

Egy volt kollégámra emlékeztet..
a blokk már összeállt, most a magnézium deknit hegesztik addig nincs brumm-brumm és szídídídídídí sztán egy karbon, egy bódis acél, és egy akra? vagy mi fene ovál titánium közül kell megtalálni a tutit. én a titániumot forszírozom a súlya miatt, és a titán csak 8000-től lesz süsü a sárkány azaz hánnya szikrát. a két kis dob csak a végén vészmegoldás egy vfr 800 y összekötő csővel, de azt már művészet lesz rászegelni. a lomon már szolgált a két kis cső 6000km-ert és meg voltam vele elégedve, szépen beszélgetett 4-4 be.
Csumi!
Az a dob lesz a 9esen amit hírdetsz
már érdeklődik hogy mi pénz lehet, mézga haverom is vett egy 2001-est zx9-ből 17e km-rel, annak sincs még rendszáma de két hét múlva bereggeli és dzsíííííííííííí
Jó kemények vagytok
Így van, =
Nagymester vagyol te biztos sikerül
ne nevess!
tegnap este 10-ig melóztunk a táncoló talpakkal ondódon!
ha táncoló talpak=kismenő
mostmá azon leszek hogy a kawa is guruljon, ha nem viszik el a zx10r felnit akkor ha kell fa kalapácssal de beleszegelem.
Lomos vfr
Ha kész lesz a 9es gurulunk
Hátha addig táncoló talpak mocija is le lesz rendszámozva
Olyasmi . Meg egy kis bandázás.

Phoenix87: Ezt az útvonalat megejthetnénk, persze mehetünk másfele is, ez csak egy lehetőség.