Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát akkor ami még simson után nagyon jól állhat neked, az egyértelmű: Én. És én nem is vagyok túlburkolva.
a nem drága egy kicsikét? mármint a ducati
ne is mondd... alig tudok dolgozni, mert valaki itt zsiványkodott vagy 4szer 5ször az ablakom alatt

ma menni akarok én is nem főzök
Vagy egy cagiva raptor-t.. Ducati monster-t..
Mondom én ez pont olyan Amis!
Képzeljétek most mennek a kertűnk alatt a főuton a rallys kocsik meg motorok meg quadok!Palikék asszem!Tavaj már voltak és idén másodjára mennek Rábéra offroadozni. Olyan fasza kiültem a kertbe nézniőket. Van egy szép ktm motor pont most rotyogott el a kert alatt.
gyönyörű
idojaras.hu-t megnéztem most elméletileg nem lesz esö!holnap csak délelőtt
Én Amika alá vagy Cagiva Planet-et adnék vagy egy 125 ös cbr-t!
2T vagy 4T válasszál!
szereti a zödsíget!
a 141 kg-val biztosan édibédi kisnőies, de személy szerint nekem annyira nem tetszik.... túl van burkolva...

számodra ninján túl nincs is élet ?
Egy zxr 250-es kis ninja. Az olyan kis nőies gép.
Ha valakit érdekel akkor viheti..Főleg ha tudok rá olcsóbban venni mivv gp-t.De amúgy nem létfontosságú,hogy eladjam.
Motyoroztam ! Egy szerintem egy 600as endorót követem 140-el vagy 8 kmen át!Nagyon szedte a lábát.Kielözött, köszöntt na mondom akkór én is megyek veled. Jaóóóóó vóóót
Akkor minek árulod?
A végén még megveszi valaki.
Meg amint látom, valahol emeltél a motor árán is.
Jelentkeztek már rá? Engem kerestek már páran...
Nincs az az isten,hogy eladjam és visszategyem a gyári dobokat..Akkor elvész a v2feelingje..
Add el a MIVV-eket és tedd vissza a gyári dobokat.
Sajnos nem sokat motorozok én sem mostanában...
A f**m
ugyanolyan maradt mivel nem állítottunk rajta semmit.pc kellene hozzá de az drága sajnos..
és vajon nekem mi állna jól a simsonájton kívül ?
ha én multiextracsilimilliárdos lennék megvenném
Balu: akkor most jobb lett a moci?
Legalább megint voltál egy teljesítménymérésen.
Jól állt volna egy olyan duke nekem is de hát derága..
az szép suska!
még a reggeli KTM-re visszatérve.... amit linkeltem képet 4,3 M forintocska... szóval igazad van Balu... elég drágácska, meg nagyocska, de valami isten gyönyörű....

majdnemolyan szép mint a te tónyód