Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem lényegtelen, hogy mire akar váltani, hiszen néha még mi sem tudjuk hogy mit szeretnénk

ha tényleg papírilag rendben van akkor ok....
viszont igaza van killernek.... Z nagy tudója tapasztalt, szerintem is Ő tudja, hogy milyen hibái vannak...
Áhhh nincs meg, olyan mit tűt keresni .....! Pedig vita volt belőle. Z-t kérdezd meg az vágja szerintem, az a biztos.
Okika.
vájá én is ezt keresem
Melyik topicban tudom ezt elolvasni?
Lopottnak biztos nem lopott, friss műszaki és a srácnak a nevén van. Inkább én attól félek, hogy baja van a gépnek. Mer a hirdetéseiben azt írja, hogy főleg cross és quad csere érdekli, de nekem pl msn-en már azt mondta, hogy sportmotorra akar váltani. LaciCRM-nek meg azt, hogy supermotora akar váltani. Na mondom akkor mire hát?
Vájá erről a motoról nem hallotam tul sok jót! Asziszem Z mondott róla pár dolgot egy másik topikban mert más is érdeklödött ezért a motorért és azt is mondták hogy lehet lopott! De kérdezd meg Z-t hogy jól emlékszem e!
nem kispályázol! ejjj de megnéznék egy lányt maxxalni!
Nekem most EZ is terítéken van. A srác cserélne, nagyon oda van a kawámért.
erre gondoltam én is... hogy majd szépen lassan beadagolom... tegnap olyan messzire mentem már szerintem nem is látott...

de viszont lehet hallaná?
na itten zuhogós eső van
Mond meg a házi úrnak, nem tudja mit beszél. Egy simsont kivégezni nem könnyű. Adagoljad csak neki, bírja az.
Te satu Te
jaj kis szegény kezecskéje
Még a végén kiderül, hogy milyen jó dolog satunak lenni.
beakartam próbálni a maxet is... de háziúr azt mondta hogy ne gingyoljam... nem arra való szegényke...

majd jövőre a crosst...
No én nem. Főleg az apró piti pepecselős munkákkal. Nulla türelmem van, pár perc alatt idegbeteg leszek. pl ma egy hete a benzincső vissza tétele idegesített föl. A csaptól és a segédváztól alig lehet odaférni. Közben a kezemet minden szétvágta, horzsolta, karcolta.
most egy TV-t nézünk?
na ez az!
ja... és üljek rá a satura?
Használd akkor a satuval.
Én szeretek vele szöszmötölni.
alapvetően igazad van..... ilyen korú motornál, ha nem veterán kategória.... mármint hogy nem olyan szép állapotú... akkor mindegy...

a motor állapota hááát.... az enyiémről ne is beszéljünk... az egyik örülök, hogy megy.... a másik meg nem tudom mi baja ... kész lett a blokk... a satuba fogva beindul, de tegnap előtt visszaraktuk... meg se nyikkan szóval... utánfutó és megy vissza a szerelőhöz
jaja mire várjak ?.... tapsra..?

közben felálltam, a végén megállásnál raktam ki a seggét... ilyenek