Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

híjjjjjjjjj, de jól nézel ki barétom!
Nálunk kint voltak ma is 2 kocsivalBüntetik a bicikliseket mert nincs lámpájuk. Megszondáztatnak mindenkit aki mozog, még szerintem a vénaszonyokat is akik járókerettel mennek.
amúgy nekem is megvan a drz, nyáron lesz 1 éve de még 1x nem igazoltattak... lehet mázli... de az apriliával meg szoptam sokat a zsarukkal
Kérdezétek tőle 4 évig illegálisan motoroztam és még most is üzöm!
Tankol bele, fel ül rá, beindítja és megyen.
én is erre gondoltam
Köszönjük,megyünk jövőre is.
Ha az a moto-marketes drz szerintem azt meg ne vedd mert az egyik cimbim volt megnézni még régebben és azt mondta nem 100-as. Szerintem nem véletlen, hogy már egy fél éve vagy több, ott van. Amúgy meg A1-el hogy akarsz te nagymotort vezetni :D?
Szeva
remélem nem arra a motorra gondolsz ami békéscsabán van, mert arra azt írták a drz fórumba h. elég rottyon van mert pályáztak vele
nah akkor hívom spanokat is, bár szerintem ők féltik a motorjukat
kereskedésbe van a motor de azért azt is jó tudni hogy egy új husky 125 új ára 1.3M vagy 1.4M szal nem olcsó a drz e változat szal erősebb is de még nem biztos a dolog olyan 60-40%
várunk szeretettel
há jja. gyertek zsir. meglepöen jo a pálya tapad minta barom.
az a durva h. kb egy árban is van, de teljesítményre a drz azért szerintem csak jobban adja
halihó, azt olvastam lesz minden hónapban, fogok majd menni láttam képeken h. kintvolt az egész banda
A husqvarnára? Na neszopass szertendőszanaszéjjel.
No, egy újabb adag kép

http://picasaweb.google.hu/hbm...
üdv. remélem te is kilatogatsz a pályára !( állatvasar)
eskü? én nem cserélnék mármint a drz-s helyébe
csere-bere lesz
hozzám
Szeva!
Hát az hozzám is jöhetne.
A kemények.