Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aszem csak a vasárnapi kecsó marad... .
gyááááá az hideg meglátkuk holnap.....
Ha az lesz akkor én nem megyek.....
Oszt nem lesz hideg... . .
Ha nemtudol választani, akkor legyen inkább min2 "Eccerílünk, mégegydoboz gyufát!"
Bocs, megvan,,, megyek hát....... de csak ha te -ti(Z) is gyüsztök.. ..
tudooom vettem is csak kérdeztem kopit is,hogy neki mi a podram én még nem tisztáztam le magamba hogy E vagy A
Szeva Z...
jaja 1 értek!
olvass vissza 32702 .
Montam h tudnék menni szombaton is , de ha nekem ilyen túrás stílusban pőcsikéznek, akkor otthagyom őket, aszt megyek szinglibe.

Szíjjaaaaaa
Mi lesz szombaton?
Ha választani kell, akkor inkább Kecsó, mer' az májerebb, a közuton csatangolni bármikor tudunk
Hali te szombat...
Még megfontolom vagy ez vagy az
sziasztok.......

ismeritek?

- Jön egy nő a dokihoz, kékre - zöldre verve, a doki felkiált: Istenem, mi történt magával?
- A nő mondja: Akárhányszor hazajön az uram részegen, annyiszor megver.
- Hm, mondja az orvos, tudok erre egy teljesen biztos és hatásos szert.
-Ezután amikor hazajön az ura részegen, vegyen egy csésze kamillateát, és öblítse a torkát, alaposon öblítse...
- 2 hét múlva jön ugyanaz a nő a dokihoz, kisimulva, kivirágzóan néz ki, és megköszöni a csodaszert az orvosnak.
- Doktor Úr, csodálatos amit javasolt, képzelje el, jön az uram holt részegen én meg öblítem, csak öblítem a torkom, ő meg nem bánt engem.....
- No látja, egyszerűen csak kussolni kell.....

mindkét nap nem megy .
Mehetünk szombaton is attól függetlenül, mástnem , ha nagyon éjszakábanyúllik, akkor otthagyom őket.
Komcsiiii... nem is emlékeztem akkor jól van akkor én is tudok menni ha nem lett volna nem mentem vón elmentem volna a szombati mizériára
Persze, azon a kis piros mákdarálón ugyanolyan van
Oszt passzolni fog szerinted .
Nem vettem még újat, de lesz az is kőcsönbe, ha addig nem járok arra.