A dicső politikusaink meg csak csodálkoznak azon,hogy emelkedik a bűnüldözési ráta..?Elkeseredetté váltak az emberek és mivel nincs munka sokan más "megoldást" keresnek..Nem a semmiért raboltak ki ma is egy takarékszövetkezetet db-ben..
Csak abból indulok ki, h a kilencvenes évek végéig, nagyjából jól eléltem a melómból, úgy h közelennyit nem kellett gályáznom, aztán évről évre többet dolgozom egyre kevesebbért.
Nem sírok, még igy is elvagyok valahogy, termelek hónapról hónapra, csak azzal vannak kétségeim, h meddig birok még egyre több munkaráforditással, egyre kevesebb tartalékkal talpon maradni.
Ám ha kiborul a bili, legfeljebb átcuccolok családostól a spanom után Új-Zélandra.
Aki dolgozik az nem nagyon ért rá eddig sem pénzt keresni aki meg nem dolgozik és olyan helyen van az ezután is jól fog élni a semmiből..Ez már csak ilyen igazságtalan világ..
Nem vészmadárkodni akartam, de hogy itt kurvára nem lesz jobb az én életemben, abban biztos vagyok.
Jön egyik rablóbanda a másik után a zsidrákok érdekeit képviselve, miközben az orkoktól csak négyméteres kőkeritésen belül lehet az ember biztonságban.
Akkor mire legyek optimista ?
mennyibe
Nem sírok, még igy is elvagyok valahogy, termelek hónapról hónapra, csak azzal vannak kétségeim, h meddig birok még egyre több munkaráforditással, egyre kevesebb tartalékkal talpon maradni.
Ám ha kiborul a bili, legfeljebb átcuccolok családostól a spanom után Új-Zélandra.
Jön egyik rablóbanda a másik után a zsidrákok érdekeit képviselve, miközben az orkoktól csak négyméteres kőkeritésen belül lehet az ember biztonságban.
Akkor mire legyek optimista ?