Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én tudok egy frankó 125-ös yamaha xt-t eladót.
Hogy visít már E. De azért tetszik, de maradjunk a jó kis DRZ-s vidiknél.
nem ér ennyit, ennyiből vehetsz 1 verseny pitet is, vagy 125ös endurót: RX 125
hűha.... és szerinted megér annyit? nem sok érte egy kicsit?
akkor fogom így kenni mikor a házúr leoldja az egyikről a kormányzárat, vagy a másikba meg visszakerül a blokk
250-500ig
grat
nem tudom
mennyibe fáj egy ilyen kis daráló?
még a kávédarálómmal :D mikor fogod igy kenni simóval?
óóó de nyúlós szájú banda vagyunk ma reggel
ha hétvégén is ilyen idő lesz megőrülök....
Jó reggeltet.
jobb reggelt
A dicső politikusaink meg csak csodálkoznak azon,hogy emelkedik a bűnüldözési ráta..?Elkeseredetté váltak az emberek és mivel nincs munka sokan más "megoldást" keresnek..Nem a semmiért raboltak ki ma is egy takarékszövetkezetet db-ben..
ilyen már az én fejemben is megfordult, csak nincs hova mennem hajdú biharon kivül nem sok ismerősöm van
Én is gondoltam már arra,hogy le kellene innen lépni csak mivel egyedüli gyerek vagyok a szülőknek csak én tudok segíteni ha van valami gubanc.
Csak abból indulok ki, h a kilencvenes évek végéig, nagyjából jól eléltem a melómból, úgy h közelennyit nem kellett gályáznom, aztán évről évre többet dolgozom egyre kevesebbért.
Nem sírok, még igy is elvagyok valahogy, termelek hónapról hónapra, csak azzal vannak kétségeim, h meddig birok még egyre több munkaráforditással, egyre kevesebb tartalékkal talpon maradni.
Ám ha kiborul a bili, legfeljebb átcuccolok családostól a spanom után Új-Zélandra.
Aki dolgozik az nem nagyon ért rá eddig sem pénzt keresni aki meg nem dolgozik és olyan helyen van az ezután is jól fog élni a semmiből..Ez már csak ilyen igazságtalan világ..
Nem vészmadárkodni akartam, de hogy itt kurvára nem lesz jobb az én életemben, abban biztos vagyok.
Jön egyik rablóbanda a másik után a zsidrákok érdekeit képviselve, miközben az orkoktól csak négyméteres kőkeritésen belül lehet az ember biztonságban.
Akkor mire legyek optimista ?
Na megyek nézem a dr haust!
Jóó kép.... . .