Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A tej élet,erő,egészség..Még én is szeretem,főleg egy jó pohár kakónak megcsinálva..
Hali
Én a hatalmas és nagyra becsült szkráccs mester.
Na jó viccet félretéve, anno az 50-es TZR-emet egy sámsoni fickó vette meg a fiának, kinek neve Berki Ricsi. Nem te vagy az véletlenül?
erő, izom, tejet iszom
Csá mert te kivagy?:D
Fő a jó kedv és fő az egészség.
Úgy legyen! Szebb jövőt!Adjon az Isten!
az egyik legnagyobb kedvencem az újabbak már annyira nem jönnek be, de a régiek
ne aggódj "jön még tavaszra, nyár" és köszöntitek Ti még együtt
Nesze neked választási tanácsadó..avagy az ország sorsáról kérdezd meg a hülyét..Szerintetek ez tudta,hogy hová kell rakni az x-et?
választás
Nagy zene,nagy kedvenc az ossiántól mint szinte minden..
Jó pár éve már mindíg együtt köszöntöttük a tavaszt és a motoros szezont egy jó kis ossián koncerten..Asszem az idén ez elmarad majd..
Mint amikor a gyermekek sírnak, Ha éjjel rossz álmot látnak,
Belül úgy izzik a bánat. Az emlékek csendben fájnak,

Mint amikor sebektől vérzel, De irgalmat nem kérsz mégsem.
Belül úgy hordod a múltat, Bármi volt nem tagadtad,

Törött és tépett szárnnyal, magányos angyal
Meg kell intenzíven nyomni a berugókart, arra beindul, ha meg azt akarom ,h csend legyen, akkor a kormányon kell megnyomni egy picike gombot
Minden nap tanul az ember valamit..Akkor gondolom gyújtáskapcsoló sincs rajta... Vagy valami nyomógombos elven működik..?
Ezzel csak az az egy a bajság, h ezeknek még egyiknek sincs kulcsos gyújtáskapcsolója. A kulcsot csak később találták fel.
Majd bartellezek neked egy vespás kulcstartót innen
Nekem erre már csak egy első lámpakarima kell, amúgy napihasználatra is alkalmas.
Az öregek közül az egyik egy '61 es PK 50, a másik egy hetvenvalahányas PK50 special, kockalámpás. Azokhoz kellenének apróságok még, de majd meglesz az módjával.
A vespa300-as cimbim most vizsgázik motorból,jobb ha nyugodtan vezetget mint ha állandóan rettegni kelljen..A többiek szurkolóformák és a klasszikus darabokra hajtanak..Itt ahol kisegítek van egy pár vespás cucc is..
El classico
Nekem ez a legifjabb, de már 26 éves Őkegyelme
sziasztok van pár eladó cucom:
enduro kerék set (akront tipusu) féktárcsával lánckerékkel gumival! 25000ft
eladó alsó 4 dugós brembo fék munka henger felsővel együtt 10000ft
hátsó 2 dugós brembo munka henger 5000ft
öhlins középső rúgós stag felujitásra szorúl 15000ft
ducati 750es levegös blokra való 1pár karbi 15000ft
suzuki rm250 95évjárat 210000ft hasznaltauton meg lehet nézni!

érd: Kavalecz balázs 20-542-41-46 vagy Baleee@citromail.hu
debrecenbe van minden