Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megáldalak fiam...
ez így van..... hallgass a bölcsekre..... óóóuuu he.....
Ettől rosszabb már nem nagyon lehet szerintem.. Habár volt nekem egy nagyon okos és bölcs "barátom" aki azt mondta:
"Ne sírjunk addig míg van mit enni.."
Há' ja. Most mindenki érje be azzal , amije van, meg örüljön , h szarni tud a seggén.
Ezentúl mégrosszabb lesz.
Attól függ...Ha kipufogó nélkűl adnám el akkor annyit amennyiért vettem talán kapnék érte..Mondjuk lennt vannak mostanság az árak..
Szerintem ezt már nem hiszem,hogy úgy ellehetne adni,hogy neked megérné
Én is egy falcora pályáztam volna a parittya kft.-nél meg még úgy gondoltam,hogy kapok is egy kis pénzt pluszba és veszek valami négykerekű ótvart..Nem így lett,egye fene..
Ezek után már én sem akarom annyira eladni mivel nem nagyon éri meg.
Most motort eladni,ha nem muszály nem szabad! Balu gépe nagyon tetszik,annak idején én is egy 2006-os tonyora fentem a fogam!De a falcon jobb a szélvédelem meg az utas kényelem,bár ez az utóbbi már nem nagyon érdekel!
Láttam már ezt többévvel ezelőtt
Megtippelni sem tudnám, h hány sportgumit fogyaszthatott el azon az úton.
Igazi túra masina....
Nekem már tavaly a bboglári fullgassnál azt mondták ,h legjobb indulattal1.5be számitják be az akkor 16hónapos millét, toljak még ötkilót bele, ha van jó melóhelyem intézik a hitelt és vihetem a 0kmes rc8-at. Montam h köszi, még agyalok rajta
Most sztem 1.5 m pézért el sem tudnám adni, De mindegy , elvagyok vele, nem izgat , h eladjam.
Na ez már túra!Világ körül!
Jaja..Biztos beszámították vóna a tónyót olyan 1,1-be.. Azt elbaszták,inkább ne legyen kocsim minthogy megint bukjak ezen is pár100ezret
Há mééééé csak segíteni akarnak..... hogy neked semmi se jó .
E! A parilla visszautasíthatatlan ajánlatot tett.. Van egy 2006-os 1,2-es opel corsa 1,54-ért.Beszámítanák a motorom meg segítenének rendezni a fennmaradó részt banki hitel segítségével..Nyomják a kedves muterba a faszukat..
hát az bitang mocskosul fasza lenne
Ha más nem majd a múzeumban lesz mit mutogatni..
Mire az használná, már az a villanyos baszás lesz a menő

Hálaistennek én ismerek párat, aki él -hal a motorért, motorsportért, az utánpótlásért. Ők motiválnak engem is , bár én az árnyékukba sem állhatok, azért a magam módján próbálkozok.
Csak h néhányat emlitsek: Vermes Sanyi sm-open bajnok rendezi évente többször a Super-Monkey Day-t. Szikora Bandi (Bátszi-Motor) a mezőberényi Streefigter napot. Gyurászik Laci többszörös magyar MX-bajnok évről évre Lacházán, Kakucson népszerüsiti a gyakorlatilag saját pénzén(egy kis gumisműhelye van)a kedvenc sportját. És mind csak azért, h egész nap füligérő száju emberkéket lássanak.
Egyszer, de akkor nagyon
Az onoka majd használja a motort..
hát te nagyon király ember vagy nem ismerek hozzád hasonlót aki ennyire szereti a motorozást és így össze tudja hozni az embereket
Eggyet értek az előttem szólóval !
Egyszer élünk!