Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem van
Nem hogy egy fasza ülést vennél a masinádra
Keresek eladó kupakot S-es vagy M-es méretben,debrecen környékéről!

Köszönöm!
ittsenem
de szépen fejezted ki magad én máshogy mondtam volna
de durci idő van
Mondjuk azon én is gondolkoztam,hogy megcsináltatom ha lesz pénzem de akkor már inkább pótolnék egy pc-re vagy egy tfi commanderre valót..Amúgy megy cegléden szerintem megcsinálják a fanticnál..
Te voltál előttem ?

fél út után viszont túlzottan is előttem voltatok.... úgy negyed órányi előnnyel
ténlyeg... sacc/kb mennyi idővel értetek vissza hamarabb?

már csak hogy még jobban nevessek a saját birkaságomon
Na maj jó megnézem ezt a vízbebelemenősteknikát, hogy hogy ne legyek vizes
már félreértés ne essék... második körnél belementem a vízbe ... ott az elején..... valaki előttem még le is szállt és tolta
aztán a végén mindenki jobban tolta, mint én.... szegény Z... volt velem bajság
értettem
Hagy feszüljön, annak van jó látványa.
Jobb lesz ha legközelebb elfogadod azt a nadrágot hidd el nem hülyeség
Na majd legközelebb ,ha jöttök akkor csapatod majd bele a tengelyig érő vízbe ahol mi is mentünk és majd nem csak a csizmád fog beázni
nem is volt feszülős
Z felajánlotta a nadrágot de én visszautasítottam
amúgy érdekes.... az én csizmám nem ázott be
Tudod, ahol büdös ott a meleg na meg a legszarabb lyukas csizmának is képes vízhatlan tulajdonságot mívelni eü dobozt meg nem kell hozni mer lesz, csak azt a feszülős melegítődet kellene lecserélni egy motoros nadrágra amibe legalább egy térdvédő van ,ez nagyban növeli a biztonságérzetedet,így a miénket is
elméletileg aprilia márkaszerviz is bár egy computer diagnosztikát átirást már nem tudnak megcsinálni rajta mert nincs hozzá gép
nemkell egy posztparaszt rákkendról zenekar, motoros találkozós zen éink is vannakűmeg egy nemzeti rockban is játszom. lehet választani ha van rá igény ? ?
És ott nem veszti el a garit?
akkor visszük az elsősegély dobozt.... mármint nekem, mert Ti ügyesek vagytok még nejlonzacskót is húztok a lábatokra