Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

en am balmazujvarosi vagyok de sokat bejarok debrecenbe.....sot ha joido van minden nap :) es ha azt mondom h egy nap talalkozok 20motorossal akikbol 15ot mar lattam itt is vmilyen formaban.... biztos vagyok benne h ossze tudnank hozni egy nappali gurulast amit egy jo kis estevel befejezhetunk....
én még nem sok ilyen talin voltam, de mikor Tankira mentem párszor mindig voltunk 5-6an innen fórumról legalább
ja ja!Amugy menyien szoktatok lenni?KB?
akkor vasárnap nem hogy találkoznánk valahol Debrecenben aztán onnan gurulnánk tovább valamerre
volt rá példa, de úgy h. mindenki ott lett volna olyan nem igen volt meg lehet nem is lesz.... mindenkinek nem lehetjó akármit megbeszélhetünk...
szerintem tuti volt!De én még viszonylag uj gyerek vagyok!
én találkoztam sokmindenkivel,igaz külön külön .
Z majd elvisz ha már felajánlotta
ez a forumtalalkozo jo otlet....bocs ha buta a kerdes....de volt ra pelda a mult evben?
Jól néz ki, de amit tudhat az az .....!Amugy nem drága a drágaszág!
na vagyok megint, én vasárnap tudnék menni sztem csak jaja közös városi bandázás kellene majd nemrég vettem fasza utcai gumikat, csak kérdés hogy mikor kerülnek fel
Ha elkelne a kawa, akkor már is (akár gyalog is ) mennék ÉRTE.
Rám számíthatsz, én már többször is inditványoztam eme nagyszerű javaslatot.
Milyen Husqi?Mi?Hol?Mikó? lesz Husqid?
Hát én még pár körböl kimaradok!
semmi akadálya egy mekis találkozóval kezdhetünk, és az ujoncok fizetnek ,
én még új vagyok debrecenben, de díjaznám az ötletet, töbenn jobb motorzni mint egyedül, és szeretnék beilleszkedni "közétek"
vmikor lehetne csinálni fórumtalit mondjuk...
Még nem. Kivan vonatva ideiglenesen forgalomból és majd vagy 2 hét múlva rakatom vissza, mikor már tényleg jó időkre lehet számítani. De amugy is jobban szeretnék már próbálgatni egy Husqi sm 610-t.
mizu van? volt már kawa próba?
Csuklya.
Jobbat.
hétvégén lehet ki kéne nézni tankira, nem?
jaja, nekem is a szivem majd megszakadt mer benn rohadtam suliba....