Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs mit, egy kóla .
olvastalak... mármint a semmit...
Már most mondom, h a spanjaimmal az idén április 24-én rendezzük az 5. szoboszlói motorosnapot a sportrepülőtérrel szomszédos kemping és Árpád-uszoda parkolójában.
Még nem tudok végleges időtervet, de nagyvonalakban:
Napközben amatőr és profi stuntriderek bemutatózása, kis- és nagymotorok ugyeskedési versenye, kamionhúzás, szervezett zsaruk által jóváhagyott felvonulás, főzőcskézés, hangositás(folyamatos zene), kifuff hangerőmérés( nem forgalmielvevős), szemben a gokartpályán gokartozás-kismotorozás, ótósok driftbemutatója gumidurrantással.
Estefelé valami koncertezések kevésbé ismert zenekarokkal, alkeszkodás és egy jókípű menyecske ruhátólmegszabadulós előadása.
Elsőre ennyi, a pontos időterv később.
Olyasmi, csak képnézegetővel egybekötve
Mozsdmá' a vidik is mennek végig
Köszi Naki!
Há persze mi az porszívó?!
Hali gali nyali fali meg ilyenek!
Ugy látom siker Leporoltam a szerkezetet, nem is volt olyan sok benne. Aszittem majd olyan por lesz, h ellepi a garázst
tegnap nem jöttél át .így hogy áradozzak rólad ?
Ez a sok meló ártani fog a szépségednek.
ez a folytonos dolgozás
Na szassztok, megyek fúvatni
jó lesz fűtőtestnek, amit távolról is be tudsz kapcsolni, mire hazamész befűt..
Vagy lesz belőlle egy vagány hajszáritó.
Jó reggelt.
legalább újúl kicsit
Kiviszem akkor a garázsba ha indulok dógozni, aszt befúvok neki. Ha nemjelentkezem egy darabig, akkor az van , h teljsejen szétfúvattam a notit atomjaira
ott kellene kompresszorral óvatba, nehogy megigjen a ventillátor
Hol fújjak be neki, annál a kis rácsnál alul, ahol a légcsavar szíjja be a luftot?
kikék fúni lehet tele van porral, tulmelegszik főleg ha terhelve lesz(vidik) és letilt
Te figyejjé má'!
Nekem a laptopom úgy fujja a hőséget, h lassan kikapcsolhatom a fűtést a házban
Azonkivűl ha elkezdek vidiket nézni, 5-10 perc után egy epró kattanás kiséretében tökre kikapcsol, ha rögtön ismét beinditom, elmegy még sokáig, csak vidiket nemigen lehet rajta nézni.
Mi lehet a bajság?
Nem szedem szét, mer' úgy járok , mint Imu. Az is elkezdte a gépét kűbaltával javitani, haza is baszta az egészet
Hát igen,és hát nem..
Válság van , neméri meg dógozni. Háj!
Na mivan,senkise dódozik Sziasztok