Már most mondom, h a spanjaimmal az idén április 24-én rendezzük az 5. szoboszlói motorosnapot a sportrepülőtérrel szomszédos kemping és Árpád-uszoda parkolójában.
Még nem tudok végleges időtervet, de nagyvonalakban:
Napközben amatőr és profi stuntriderek bemutatózása, kis- és nagymotorok ugyeskedési versenye, kamionhúzás, szervezett zsaruk által jóváhagyott felvonulás, főzőcskézés, hangositás(folyamatos zene), kifuff hangerőmérés( nem forgalmielvevős), szemben a gokartpályán gokartozás-kismotorozás, ótósok driftbemutatója gumidurrantással.
Estefelé valami koncertezések kevésbé ismert zenekarokkal, alkeszkodás és egy jókípű menyecske ruhátólmegszabadulós előadása.
Elsőre ennyi, a pontos időterv később.
Kiviszem akkor a garázsba ha indulok dógozni, aszt befúvok neki. Ha nemjelentkezem egy darabig, akkor az van , h teljsejen szétfúvattam a notit atomjaira
Te figyejjé má'!
Nekem a laptopom úgy fujja a hőséget, h lassan kikapcsolhatom a fűtést a házban
Azonkivűl ha elkezdek vidiket nézni, 5-10 perc után egy epró kattanás kiséretében tökre kikapcsol, ha rögtön ismét beinditom, elmegy még sokáig, csak vidiket nemigen lehet rajta nézni.
Mi lehet a bajság?
Nem szedem szét, mer' úgy járok , mint Imu. Az is elkezdte a gépét kűbaltával javitani, haza is baszta az egészet
Még nem tudok végleges időtervet, de nagyvonalakban:
Napközben amatőr és profi stuntriderek bemutatózása, kis- és nagymotorok ugyeskedési versenye, kamionhúzás, szervezett zsaruk által jóváhagyott felvonulás, főzőcskézés, hangositás(folyamatos zene), kifuff hangerőmérés( nem forgalmielvevős), szemben a gokartpályán gokartozás-kismotorozás, ótósok driftbemutatója gumidurrantással.
Estefelé valami koncertezések kevésbé ismert zenekarokkal, alkeszkodás és egy jókípű menyecske ruhátólmegszabadulós előadása.
Elsőre ennyi, a pontos időterv később.
Mozsdmá' a vidik is mennek végig
Köszi Naki!
Nekem a laptopom úgy fujja a hőséget, h lassan kikapcsolhatom a fűtést a házban
Azonkivűl ha elkezdek vidiket nézni, 5-10 perc után egy epró kattanás kiséretében tökre kikapcsol, ha rögtön ismét beinditom, elmegy még sokáig, csak vidiket nemigen lehet rajta nézni.
Mi lehet a bajság?
Nem szedem szét, mer' úgy járok , mint Imu. Az is elkezdte a gépét kűbaltával javitani, haza is baszta az egészet