Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csákány!
ez a parilla van debben is a baross utcan?
láttam ma egy rsv-t a városban, de ahogy néztem nem te voltál jól láttam?
na adios amigos
Jöhettél volna vasárnap, Te inkább kúpoltad a zasszonyt
na köszi srácok, akkor megnézem mindkét helyen milyenek vannak
na megyek én aludni, a hétvégét meg találjátok ki, én mennék szivesen bandázni jóéjt, csá
7-8 péz szokott lenni a parillában
ez tart rendesen... 8900ft az rmcben tán, még ott vettem 2 éve, már lehet több is van egyetlen hátránya hogy ha kivűlre veszem akkor összekaristolja a tankot a csuklónak a csavarja
mipénz honnan vetted? amugy ez tartja rendesen oldalirányban is a térdet? mert az enyém arra érzékeny nagyon
Nekem ilyen van, enélkül ki se megyek motorozni
koszi.....ha elinduslz veszelyben vagy....sajnos nem tudunk vele mit csinalni....
de az megjobban faj h motoromra meg mdinig semmi erdeklodo...ugy erzem ezt az evet meg a gsel huzom le de akkor meg felek h ugy megszeretem h meg ennyire se akarom eladni :)
én meg most hétvégén csak szimplán eldőltem a sirató tetején, és kiugrott a térdem... de már megszoktam, szerencsére csak kis ideig fájt, kéne vmi fasza térdrögzítő
jobbulást, haverom meg pingpongozás közben beverte az ujját az asztalba és levették a körmét... ő meg kesztyűt nem tud húzni....
roplabda....sancbol leerkezve......sztem nem kell folytatni :(
Hajaj az gáz. Mi lett a bokáddal?
marad a cipo....
fogalmam sincs miaz meg hol van...samsoni ut vege nyilvan megvan.....ha bentjarok az lesz az elso h megnezem....de most kenyszerpihenon vok bokam miattt...hetvegen mennek is egy kis korre de felek h a csizma nem fog feljonni :(
még az űrből is látszik a nyomvonala
Hol máshol!
sámsoni út vége, cross/enduró pálya
bocs ha tudatlan vagyok...de Tanki az mi v hol van?