Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

V2
Yes.... Honda... SP... .
Hát na..Aki ilyet szeretne annak érdemes rá beruházni.Mondjuk közúton nem sok értelmét látom offroad-ra meg egy kicsit kevés lenne szerintem..
nem hinném hogy az sv kényelmesebb min a vtr
2006 alatt nem akarok venni! Esteleg ha sikerülne egy jó Sp2-t kifogni az lenne a tuti!
hát erröl beszélek... és ismételném magam többen is használkák a sport motoron és igen meg vannak vele elégedve nézz be az on board felvételek topicba
Az a baj vele,hogy az sp nem túl kényelmes,az f-es meg hörböl kicsit..
VTR..... .
Jaja..Sikerűlt hülyét csinálnom magamból ismét.. Mindegy,belefér
Vegyél egy jó tónyót.. Mondjuk annyiért amennyit az sv-ért kapsz maximum régebbi kiadású tónyót lehet venni..
Ha ilyen akkor mondjuk megéri..Az ember 7ért már egy webkamerát vesz..
Még konkrétan nem tudom! Nézegettem vtr-t, Apriliát dehát vannak árak! Előbb adjam el utánna jobban rámozdulok a témára! Látom voltál a Montin!
Nem is akartam mert nem számítottam ilyen farsangra..azt hittem beöltözünk vagy hárman.. Mondjuk lassan már gyárilag olyan lesz..
óóóó de jó kis madárilyesztőd van....
szíp kis csapat.... amint látom csak nem sikerült megcsinázni a Hágenmejn frizurát
http://www.youtube.com/watch?v... akkor nézd meg ezt szerintem nem szar többen is használják már... 7. ért meg király .
Farsang A zsebembe még a paraszolvenciának is maradt hely..
Az a baj ezzel,hogy nem lehet túl nagy felbontása..Egy jobb minőségű kamerát nem nagyon úszol meg ennyiből bár lehet tévedek..
El akarod adni a gépet ember?Mi lesz helyette?
Hogy mennyibe kerul, hol tudom megnezni...
Pl a mai napon? :)
Mire vagy kiváncsi? Nekem még eladó is van!