Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jól van az!Szépen sorba mindent!
hát azé mikor eltört a kuplungkar felfogatása az elég kókány volt
a DT-n már én se...viszont szegény szinyó nagyon kókány a kókányság példaképe... ha kész a DT kezdem azt csinálni...
ja ja !
én is igényesen megcsinálok mindent, nem szeretem ha vmi kókány
ja ja én is ilyen vagyok szöszmötölök!De igényesen csinálom végig álltalába!Meg menni is akarok szegedre motorszerelőire !egyszer haverom simija szivatott 10 óra hosszán át szereltem és gugoltam, hideg is volt na akkór ugy meg utáltam egy ideig! Utánna örrültem ha forró vízes kádat láttam!
azal értem meg életem legkomolyabb esését... megvettem a DT-t és 1 év állás után csináltam meg...szegény eléggé össze volt törve...
ja mondjuk én is szeretem szerelni, fél napokat el bírok rajta szöszmötölni semmiségeken
meg meg tanul szerelni...
nem veszi el..cska arra ösztönzi, hogy minél hamarabb jó motorja legyen...
én sokat szoptam vele a simsonokkal..de megérte mert egyet sikerült úgy megcsinálni, hogy most "stunt" motor már kivan minden része...főtengely csapágyas..egyik gyűrű törve van..kipufogó le van szakadva de még simán jön kerékre...2.-ban is ha az űlés hásó részére űlök...
az a kedv csináló hidd el!
csak nehogy elvegye a kedvét a sok szerelés a motorozástól
el is felejtettem neki mondani, hogyha kell valami neki akk kérdezzen...van itthon pár láda sámsán alkatrészem...ha megvan még valahol a disznó ólba
jaja azokal 50m-ert mész 20 métert tolod és 15 percig szereled, majd ezt elöröl ez egy végtelen körforgás!
szerintem megy az neki , a kis Gézuka de ha meg nem akkor tuti megbütyköli majd, majd belejön
meg az 1 kerék?
vajon megy még neki a szinyó?
Há ja!dehezen indult de belehuztunk!
majd nem győz visszaolvasni a kedvenc jány fórumozónk
jaja...nem csak akkor van itt ha itt van Amika...
Most volt termés a forumon!
homokút.... mielőtt megcsinálják el kell jönnöd erre megnézni..folyami homok...
töriből most harcolok a kettesért...még jó hogy nagyon rendes a töri tanárom és 3-mast adott 2,55-re..most már nagyjából értem a dolgokat szal meg lesz önerőből is a 3-mas..