Nekem Debrecen-pallag között szitált be egyszer 170-nél de csak kb vmi 2 másodperce de nagyon befosatott
Láttam neten 16rugóért kormánystabilizátort utánajárogattam kicsit nekem jónak tünik egy olyat beakarok szerezni rá ezek orvoslására
köszönhetitek ménes andinak..mindent olyan lelkiismeretesen csinál mint a tanítást..nálunk töri órán 30 percet telefonált 10 percet ivott a többit meg elpofázta...
A lényeg az h a sebességmérő belsejében a hátlap mögött van egy kis fém cucc az óra tengeléyn ami értelemszeren forog a mutatóval együtt és bevan állítva h ahogy ez a kis fém elfordul a 180 v 190ig ott megállítja vmi kis elektromágneses cucc, eminek a kábele kiis jön az órábol és ha megkeresed a végét van a kormánynál egy csatlakozója, én azt kihuztam ezzel azt értem el h a motor kb vmi 8ezres vagy nemtom már de elég kicsi fordulatszámig forgott el ott meg telitott alig ment a moci vagy csak 140el, ekkora vissza garázs szétszedtem az órát és azt a kis fémet levágtam a tengelyről így nem érzékelte a mágnes nem ellította meg semmi és tovább engedte a motort. na vhogy így tom leirni a sztorit
ne is mond ugy hajigálja az elejét mint az állat!Az apriliám egyszer ugy be szitált bassza anyját az ut miatt hogy alig fogtam meg de ezt már meséltem!
énsem értem... amig fagyal barna votl a polgármester akkor még talán volt fejlődés, meg amiket ígényeltek támogatásokat mostanra kapták meg asszem abból húztak az iskolára művelődési házra ovadára még 1 szintet, és kb ennyi fejlődés volt pércsen az elmúlt 3 évben, semmi több, minden olyan mint azelőtt volt....
Hát hallod én hallottam az enyémmel kapcsolatban annyi hülyeséget!Hogy müszerfalban van egy érzékelő oszt azt kell semlegesíteni!Meg olyat is hogy a gyújtás a ludas ezért!Szal nem tom!
az jó ember, dolgozott apámmal együtt, amikor még apám erdész volt... a környék összes faluja jobban fejlődik mint vámospércs... pedig ráadásul még közlekedésileg is csomópont pércs... az utak ganék... infrastruktúra 0!
igen igen...asszem összesen 6-7 utca van ahol nincsen ebből kb 3 olyan helyen van h szinte erdőben...ilyen cigánytelep féleség... szal mi haladunk...köszönet orvos mihály polgármester úrnak...ő vette a kezébe a dolgokat előtte itt is csak a sikkasztás ment..
Ez nem fordulatszám tiltás az enyém dadog, ez csak a végsebességet ha esetedben eléred a 180at nekem 190votl amugy akkor tovább engedi mer nekem előtte ott mindig egy kicsit visszalökte a motort éreztem h van még benne erő de nem engedte, a régebbi áttétellel meg nekem is 230volt csak egy kicisvel pörgösebbet akartam így lett most 20 a vége
a kurva *****már annak a k***vának.. rá tuti nem fogok szavazni választáson.... nekünk is volt igérve utcába aszfalt de sehol semmi, csatorna se... annyira el van maradva pér cs hogy csak na... bagammérban meg majdnem midnen utcában aszfalt van ahogy láttam
már ki van mérva..ahogy jobb idő lesz kezdik..amúgy meg köszönd anyámék gyerekkori barátjának a volt töri tanáromnak és a mostani polgármestereteknek ménes andreának, hoyg nem lett 1 évvel hamarabb emrt elvileg tavaly si megnyerték rá a pályázatot csak rejtélyes módon vámospércsen eltűnt...
Láttam neten 16rugóért kormánystabilizátort utánajárogattam kicsit nekem jónak tünik egy olyat beakarok szerezni rá ezek orvoslására