birom már bazd...elvileg nagy a motoros összetartás..a fazst DT fórumon most is vita van mer egy okostojás dumál mindenkinek...kurva nagy összetartás...nem baj mi környékbeliek legalább összetartunk...
áhh nem próbálgatom...lehet h most pofátlan elszek de ha meg tom csinálni a betét részét hétvégén nem jönnél el megcsinálni az olajcserét? aztán iszunk sok valamit...
Fazsom se kísérletezget..egyszer megpróbálom összerakni..de nem értem, hogy hogy a afszba tud lejönni a betét... ha hnap nem tom összerakni délután akk keresek valami szerelőt..
általában a legfelső pontokon kell légteleníteni, mindegyik fajtánál máshogy van de meg lehet találni, egy kis csavar a féknyereg oldalán vagy tetején, rajta műanyag vagy gumi kupak!
Légtelenítés menete:
A) fék pumpál, benyomva tart(!)
B) légtelenítő csavar meglazítása, majd lezárása
C) fékfolyadék szint ellenőrzése
D) ha a légtelenítő megnyitásakor erősen spriccel, akkor kész
E) ha csak szuszog, vagy erőtlenül kifolyik, akkor újra az A)!
remélem tudtam segíteni, elsőre tuti nem sikerül majd, de próbálkozz és jó lesz az
Nekem van egy tanácsom. Ha nem tudod mi hogy van, bízd szerelőre végül is az első fék az életedet jelenti. Ha nem jól rakod össze és ne adj isten pont egy kereszteződésnél hullik szét/akad be akkor csúnya vége lesz. Inkább ne játssz vele.
ja baszod... hallod te uyge magadnak cserélted a fékolajat? mer én is ki akarom cska nem tom h h kell légteleníteni..meg először még össze kéne valahogy rakni mert ahogy levettem széthulott..az egyik pofája a betétnek sztem le volt szakadva, vagy nem tom, de mikor levettem egyszerűen lesett..
Légtelenítés menete:
A) fék pumpál, benyomva tart(!)
B) légtelenítő csavar meglazítása, majd lezárása
C) fékfolyadék szint ellenőrzése
D) ha a légtelenítő megnyitásakor erősen spriccel, akkor kész
E) ha csak szuszog, vagy erőtlenül kifolyik, akkor újra az A)!
remélem tudtam segíteni, elsőre tuti nem sikerül majd, de próbálkozz és jó lesz az
áá vazze csoda h haza keveredtem...durva volt a tegnapom meg a ma hajnalom...