szevasztok! motorosok! lenne egy felhívás! most egy párórája józsán megpróbáltak minket kirabolni!az az a házat! de szerencsére észre vettük öcsémmel a mocskokat!zöld autóval menekültek a ködbe rendszám világítás nélkül! elfogni nem tudtuk őket de utánuk mentünk és kis idő múlva találtunk a józsai tesco mögötti parkolóban egy gyanús zöld színű lancia-t rendszáma fca-732 rendőröknek szóltunk! jöttek is hamar de elvesztették a ködben őket! akit esetleg ki raboltak vagy próbáltak hívja bátran a zsarukat mert már egy ideje a mocskos orkok józsán garázdálkodnak! több lopás rablás volt mostanság! de mivel nincs semmi bizonyíték a kezünkbe ezért nem vesznek komolyan minket!pedig előbb utóbb megtaláljuk őket! CSENDŐRSÉGET a városrészekre! mindenkinek SZEBB JÖVŐT!
a fasz ki van ezzel a kurva motorral minden csavar be van rohadva..sose volt még szétszedve az eleje szerintem...rádásul az első fékbetétem is szar ráadásul szana szét volt hullva az első fékem..még jó, hogy levettem nem si tom h h működött...sose lesz már össze rakva....
Nemtudom, nem is akarlak megvezetni. Volt néhány évig egy rgv250-em, amihez a lent felsorolt kinti papirok voltak meg. Egyszer rákérdeztem egy palinál, aki vizsgáztat-forgalomba helyez ilyeneket, aztmonta ezek a papirok, ha megvannak még adjak 140pénzt és hozzamagyar forgalmival -rendszámmal.
miez a pangás itten?
császtok és Szebb jövőt!
Menni kéne kifele, összerakni a DT-t... de legalább túl elszek rajtan és kész lesz....
És szerinted el lehet hozni németből úgy hogy nem vonatják ki?