Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oksi!
Jólvan, most már én is felkészülök a hazamenetelre.
akkor megmérem pontosan az a biztos,legalább nem fog lógni az ültetés miatt .a ringen átadom a bizalmas információkat .
lassan hazaszököm ,jó pihenést.
figyelj jót rendeltél ,a dobozon is jó volt az ábra ,csak a cső nem olyan volt amit beletettek
Race verziót rendeltem ami fentről megy le két vezeték fajtát. Inkább mérd le, és méretre megkérem. Az a tuti.
Azt a fajtát rendeltük a múltkor is, de nem lett jó.
Nem átkötőset rendeltem sztem. De utánanézek.
nem méregetek ,jó nekem amit adnak típus szerint ,csak abból is van 3féle elvezetés.és nekem az kéne ami fentről egyből duplán megy le a nyergekhez.teccikérteni ,de ha szeretnéd megadom mm-ben is
Igen, ez így igaz.
Aha, persze. Mérd le mekkora kell. Most rendelek a Mizsinek is úgynézki, úgyhogy szólj időben...
Tiszta gondolatolvasó vagy... Meg énis, h kitaláltam mit kell kérdeznem...
arra én sem ,de az enyém egy súlyosabb egyéniség ,és orrnehezebb is. .jólesz a drágaszáág ,te intézel nekem megint fékcsövet ,csak most olyat amilyet én akarok ?
erre akkor válaszoltam amikor még fel sem tetted
Az enyémre inkább ilyet nem raknék, mert állandóan az eget nézhetném...
Akkor miért nem raksz be 16-46-ot? Túl kicsi lenne előre az a lánckerék mi?
előre nem tehetek minusz2-őt,mert túl rövid lesz,meg megeszi a láncvezetőt is . minusz1,plusz1 és a dombra is felmegy
most van 17-46,de 17-47 lesz,már megrendeltem
És tényleg nem gyárt a JT olyat. Már azt hittem olyan Tevés vagyol...
És mi a ráknak hátra 48-as? Dobjál előre egy 15-öst aztán majd meglátod... A gyári ahogy nézem 18 + 46. Milyet akarsz?
a JT nem gyárt hátra 48ast ,sem a Sunstar ,csak az Esjot,de arra is várni kell . volt olyan hely ahol azt mondták,h 2hónap .
Jólvan! Mi az, h nincs raktáron? Fogadjunk, h bemegyek itt a cégem mellett a motorboltba és veszek neked?
Itt a Pinkmotors, a DID meg a JT Mo forgalmazója...
meglátjuk ,csak ugye nem gyári áttételt használok,és nincs raktáron ,egy hete nézegetem az új láncot ,mert nincs lánckerék ,a régi láncom(ami a gyári)annak az egyik részen feszül ,egy fél méterrel odébb meg 6 centit lóg .rángat az egész kóceráj,már nincs kedvem menni így vele .
Jólvan! nem is lenne baj, ha te is feljönnél. Lehetne kicsit gammerkodni... Jah, meg venni fogom kamerával...
akkor fél 6ra odamegyek ,még lehet befizetek ha lesz hely ,meg ha addig lesz új lánckerekem .mert ezzel a lánccal
5 és fél6 között érek a Hringre.
na felkeltél pedig ilyen jó gépet még nem láttál neked occobb
na tehát hányra jössz pénteken?
szétcsapok én köztetek te azt a 10es akkor se venném meg ha találnám az árát .