Hali. 2 és fél hónap alatt volt ideje átíratni a pacáknak úgyhogy okmányiroda,csoki vagy házipálinka,bemondod a rendszámot, és ha átiratta a mocit akkor már meg is vannak az adatok!
Sziasztok
olyan kérdésem lenne hogy kb 2 és fél hónapja eladtam a motorkerékpáromat és véletlenül nem lett kitöltve az adás vételi teljesen szóval a vevő adatai nincsenek meg csak 1 aláírás van az adás vételin és telefonon keresem nem veszi fel nevét nem tudom pontosan az autója rendszámát tudom és nem tudom lemondani igy a biztositásomat mit tanácsoltok mit csináljak ? biztositónak írtam de nem ír vissza telenorosoknak írtam nem-e tudják ki adni az adatait az illetőnek de nem adják ha valaki tud segiteni meg köszönném.
Először is elnézést hogy tegnap ígéretem ellenére nem írtam de sajnos a pörkölt elkészítése hosszabb ideig tartott a vártnál mivel a nagy meleg miatt későn álltam neki. Most meg eltávozom egy hét nyaralásra ahová természetesen robogóval megyek. Bár az időjárás nem éppen jó de hát ez van majd kitalálok valamit a fürdőzés helyett ha ilyen lesz az idő amilyen. Ha hazaérek természetesen jelentkezek egy kis csevegésre.
Szó szerint