Most értem haza nemrég a melóból. Az idén télen történt még januárban ha jól emlékszem. Eléggé megviselt az biztos de a robogót még jobban, bár egy ideig nem nagyon ugrándoztam a lábamon. Persze azt hogy nem történt nagyobb baj köszönhetem annak is hogy mindig rendesen beöltözök. Azóta vettem csizmát is.
hát...mindenhol nem,csak ami érdekel.
meg jó dolog új ismerősöket szerezni.pl.most a siroki találkozón is beszéltem élőben olyannal,akit csak a fórumról ismertem....
Nekem már volt pár, a legutolsóban lebontottam a robogóm bal oldalát. Hát eléggé le voltam lombozódva de hát akkor már késő volt, elindultam hazafelé a jeges úton és hát stílusosan a rendőrség előtt fogtam padlót.
Most készülök nekiindulni. De már gondolkodom, akarom e a 7végi események után...
Neked ne legyen nagyobb bajod, az a lényeg.
De én is így voltam, majd megszakadt a szívem a motor sebei miatt.
Szia!
Nagy baj nem lett,de ez volt az első esésem A motorn kisebb karcolás,de ez nekem jobban fáj,mint a rajtam keletkezett sebek.
Legalább túl vagyok az első bukáson.(Ugyan hány nap kell,hogy túl tegyem magam rajta?)
Groskanizsa.
aztán zala megyében merre vagy konkrétabban?
Most értem haza nemrég a melóból. Az idén télen történt még januárban ha jól emlékszem. Eléggé megviselt az biztos de a robogót még jobban, bár egy ideig nem nagyon ugrándoztam a lábamon. Persze azt hogy nem történt nagyobb baj köszönhetem annak is hogy mindig rendesen beöltözök. Azóta vettem csizmát is.
meg jó dolog új ismerősöket szerezni.pl.most a siroki találkozón is beszéltem élőben olyannal,akit csak a fórumról ismertem....
aztán kivel lehet itten eszmét cserélni..?
Na de ez legyen a legnagyobb bukfenc életemben. És a Tiedben is!
Neked ne legyen nagyobb bajod, az a lényeg.
De én is így voltam, majd megszakadt a szívem a motor sebei miatt.
Nagy baj nem lett,de ez volt az első esésem A motorn kisebb karcolás,de ez nekem jobban fáj,mint a rajtam keletkezett sebek.
Legalább túl vagyok az első bukáson.(Ugyan hány nap kell,hogy túl tegyem magam rajta?)
Nem komoly? Mi van ezen a 7végén..?