Sziasztok nagyon kopasz vagyok szal ne nevessetek ki vagy nézzetek le. Szóval az lenne a kérdésem hogy ugye mondják hogy a motorhoz50-es vagy sima papirok vannak na ezek a "papirok" mik is? Adás vételi meg a biztosítás csak ennyi lenne vagy a "papirok" van más is?
Srácok segítsetek! Mivel egyesítsek kis videókat hogy egy nagy videom legyen? a wmm-en kívül mert az nem kóser... Segítsetek mert a vágás kész de egy csomó kis mitugrász vidi lett. Előre is kössz!
Szia mindenkinek!
Mst regisztráltam. Már próbáltam belépni decemberben,de nem kaptam meg a reg. kódot. Akartam segítséget kérni,mert vettem egy R1-et,de nem tudtam beállítani a váltó,vagy villanófényt(kinek hogy tetszik). De megoldottam.
üdv. én 5000-re gondoltam. írj ha érdekel. amúgy jó megvan mindene..doboz ..kábelek csatlakozók van hozzá minden gyári cucc és hibátlanul működik csak vettem újat és fölöslegessé vált :S
Mi is ez...?
Gondolkodom rajta ,hol is a buktató?( Mert szerintem minden ilyen dologban van valami..)
Hát ha ezért tényleg fizetnek is ...... ?
Ilyen nincs a FÖLDÖN!
Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetőséget kihasználd, csupán az a teendő, hogy ingyenesen regisztráltasd magad, és a fogadott reklám üzenetek után a Mobilpont pontokat/pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámládra utalunk, vagy postai utalványon kapod meg. Egy pont egy forintnak felel meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000Ft-ot. Amennyiben nem éri el a 6000 Ft-ot, az összeget átvisszük a következő hónapra. Ez az összeg nettó, az adót a Mobilpont fizeti utána.
A Mobilpont rendszerének igénybevétele díjmentes, sőt pénzt kereshetsz, ha fogadod hirdetéseinket. Még dolgoznod sem kell! A regisztrációnál megadhatod azokat a témaköröket, amelyek érdekelnek. Figyelembe vesszük időbeosztásodat is, ezért csak 8 és 18 óra között küldünk reklám SMS-eket.
A pénz mellett értékes információt is kaphatsz egyedi akciókról, rendezvényekről amiket nem reklámoznak más csatornán. A reklámozott szolgáltatásokat és termékeket nem kötelező megvenned, csak ha elnyeri tetszésedet az ajánlat.
Szeretnéd tudni, mennyi pénzt kapsz?
Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kapsz amit jóváírunk Mobilpont számládon, ezt weblapunk egyenleg oldalán kísérheted figyelemmel. Több pontot gyűjthetsz ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlod barátaidnak, ismerőseidnek mert az ö általuk fogadott SMS, MMS, levél, és e-mail hirdetések után is pontokat írunk jóvá neked. Egy pont egy forintnak felel meg.
Szia LaciCRM a ktm-re a csere nagyon is érdekelne csak egészségügyi okokból most szerintem nem fogok motorozni se nagyon.Tehát az a helyzet hogy kell a forint a dokikra és nem maradna egy vasam se pl.:átírás,nagyon tetszik a ktm de sajna nem merek belevágni esetleg ha megint aktuális lesz a dolog mindenképp szólni fogok!
Avidemux vagy VirtualDub, ezeket ajánlanám első nekifutásra.
Mst regisztráltam. Már próbáltam belépni decemberben,de nem kaptam meg a reg. kódot. Akartam segítséget kérni,mert vettem egy R1-et,de nem tudtam beállítani a váltó,vagy villanófényt(kinek hogy tetszik). De megoldottam.
16f628 és a 16f84 felcserélhető, helyettesíthető egyik a másikkal?
lesz valami vagy keressek máshol cuccot?
mobilpont.hu olvasd el
nekem már fizettek
nem sok de fizetés kiegészitésnek jó
A biztositásomat be birom fizetni belole
Gondolkodom rajta ,hol is a buktató?( Mert szerintem minden ilyen dologban van valami..)
Hát ha ezért tényleg fizetnek is ...... ?
Ilyen nincs a FÖLDÖN!
A Mobilpont rendszerének igénybevétele díjmentes, sőt pénzt kereshetsz, ha fogadod hirdetéseinket. Még dolgoznod sem kell! A regisztrációnál megadhatod azokat a témaköröket, amelyek érdekelnek. Figyelembe vesszük időbeosztásodat is, ezért csak 8 és 18 óra között küldünk reklám SMS-eket.
A pénz mellett értékes információt is kaphatsz egyedi akciókról, rendezvényekről amiket nem reklámoznak más csatornán. A reklámozott szolgáltatásokat és termékeket nem kötelező megvenned, csak ha elnyeri tetszésedet az ajánlat.
Szeretnéd tudni, mennyi pénzt kapsz?
Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kapsz amit jóváírunk Mobilpont számládon, ezt weblapunk egyenleg oldalán kísérheted figyelemmel. Több pontot gyűjthetsz ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlod barátaidnak, ismerőseidnek mert az ö általuk fogadott SMS, MMS, levél, és e-mail hirdetések után is pontokat írunk jóvá neked. Egy pont egy forintnak felel meg.
Ajénlóhoz írd be: 30-8337919
ja igaz is.neked csak dobod,zenész.van söröd mer én most nyitok.
Itt a cucc.
a kérdés hogy amit te adnál dob azon is van összekötőcső ami elmegy a hátsó dobig?